Topactiviteiten in Parijs

Activiteiten, bezienswaardigheden en rondleidingen
Parijs

Geweldige activiteiten in wereldstad Parijs

Parijs is de hoofdstad van Frankrijk en wordt ook wel de lichtstad genoemd. Deze metropool is een bruisende mix van boeiende cultuurschatten en monumenten. Je vindt er een grote verscheidenheid aan kleurrijke wijken vol ambiance en amusement. Grote warenhuizen verleiden tot een heuse winkelmarathon en groene parken nodigen uit om even tot rust te komen. Wie op zoek is naar gastronomische hoogtepunten vindt in Parijs een gevarieerd aanbod aan wereldkeukens, gezellige bistro's en verfijnde haute cuisine. Bovendien gaat het leven in Parijs lang nadat de zon ondergaat gewoon verder, in de vele nachtclubs en cafés die de stad rijk is.

Dingen om te zien in Parijs

Het aanbod aan bezienswaardigheden in Parijs is zo divers dat elk type reiziger er wel zijn gading vindt. Befaamde monumenten zoals de Eiffeltoren en de Notre-Dame-Kathedraal wedijveren er om de aandacht met groots opgezette musea zoals het Louvre en het Musée d'Orsay. Met de hop-on, hop-off bus kun je de belangrijkste bezienswaardigheden van Parijs eenvoudig bezichtigen. Of je kunt ze bewonderen vanaf het water tijdens een sightseeingcruise op de Seine. Heb je een vlucht naar Parijs geboekt, dan kom je eenvoudig met het openbaar vervoer in het centrum van de stad. Het uitgebreide netwerk van Parijs gaat dag en nacht en is dan ook ideaal om de stad verkennen.

Dingen om te doen in Parijs

Wat het aanbod aan activiteiten in Parijs betreft, hoef je je in deze bruisende wereldstad beslist geen moment te vervelen. Zowel overdag als 's avonds is er een ruim aanbod aan boeiende excursies in Parijs waaraan je kunt deelnemen. Zo kun je het statige kasteel van Versailles ontdekken, of de magie van Disneyland Parijs. Of je kunt je laten meevoeren op een avondtour in dubbeldekkerbus en de onbeschrijfelijke schoonheid van de stad ontdekken wanneer het nacht is.

Nachtleven in Parijs

Ben je een echte nachtraaf en kom je helemaal tot leven na zonsondergang? Dan zit je ook goed in Parijs. De Franse hoofdstad heeft een rijk aanbod aan nachtclubs met klinkende namen zoals het Lido en de tot de verbeelding sprekende Moulin Rouge. Je geniet er tot in de vroege uurtjes van de meest uiteenlopende variété-shows en glamoureuze optredens, doorgaans met een uitgebreid diner. In ons aanbod aan activiteiten in Parijs vind je een grote hoeveelheid exclusieve totaalpakketten voor deze shows. Vaak is een retourtransfer naar je hotel in Parijs inbegrepen.

Gastronomie in Parijs

In een wereldstad als Parijs hoef je ook wat lekker eten en drinken betreft beslist niet op je honger blijven zitten. Verspreid over de verschillende wijken van de stad vind je een zeer gevarieerd aanbod aan restaurants, bistro's en afhaalrestaurants. Je kunt er genieten van een uitgebreid en uiterst verfijnd vijfgangenmenu in een gerenommeerd sterrenrestaurant, maar ook gewoon een snelle hap eten tussen twee bezichtigingen door. Je kunt bovendien ook kiezen voor een unieke ervaring en jezelf bijvoorbeeld trakteren op een lunch of diner in de Eiffeltoren, met adembenemend uitzicht op de wereldstad. Of geniet van een luxe diner tijdens een cruise over de Seine.


Verken duizenden activiteiten met gratis annulering en zonder extra toeslagen.

Stel je reis samen met luchthaventransport, excursies, dagrondleidingen & meer.