Goedkope vluchten naar Londen

Voordeligste vluchten naar Londen

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 46 voor enkele vluchten en € 93 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Er gelden extra voorwaarden.

easyJet
British Airways
easyJet
British Airways
easyJet
British Airways
British Airways
easyJet
easyJet
easyJet

Over Londen

Een wereldstad als Londen wil iedereen wel een keer bezocht hebben. Op deze populaire bestemming kun je genieten van wereldberoemde architectuur, zoals de Big Ben en de London Bridge. Ook de museums van deze stad, waaronder het Tate Modern en het Natural History Museum, zijn van onvergelijkbaar niveau. Het is in het Verendigd Koninkrijk 1 uur vroeger dan in België en je betaalt hier met de pond.

Vliegen naar Londen

De wereldstad Londen heeft vijf verschillende luchthavens: Londen Heathrow Airport (LHR), Londen Gatwick Airport (LGW), Stansted Airport (STN), Londen Luton Airport (LTN) en London City Airport (LCY). Vanuit België kun je vanaf Brussel en Antwerpen vertrekken naar deze bestemming. Daarnaast biedt net over de grens in Nederland de luchthaven van Eindhoven vluchten aan naar Londen. De vliegtijd is in alle gevallen ongeveer een uur. Er gaan ook enkele budgetmaatschappijen naar deze stad.

London Heathrow

London Heathrow is de grootste luchthaven van Londen. Met de Heathrow Expresstrein kun je vanaf deze luchthaven in 15 minuten naar Paddington reizen. Dit is de snelste manier om in het centrum te komen. Er rijden ook andere treinen met meer stops. De goedkoopste manier om van en naar deze luchthaven te rijden is met de Piccadilly Line. Met deze metro ben je ongeveer een uur onderweg. Er rijden ook verscheidene bussen van en naar Heathrow, waaronder enkele bussen die stoppen bij specifieke hotels.

London Gatwick

Londen Gatwick is na Heathrow de drukste luchthaven van Londen. De Gatwick Expresstrein rijdt elke 15 minuten en brengt je in 30 minuten naar Victoria Station. Er rijden ook andere treinen die onderweg bij verschillende stations halt houden, waaronder de haltes bij London Bridge en St Pancras. De bus is de goedkoopste manier om naar het centrum te reizen. Je bent dan wel een stuk langer onderweg, namelijk 1,5 à 2 uur.

London Stansted

Standsted ligt redelijk ver van het centrum van Londen. De Standsted Expresstrein brengt je in ongeveer 50 minuten naar Liverpool Street Station. Deze trein vertrekt elk kwartier. De bussen zijn een goedkoper alternatief voor de trein. De bussen rijden vanaf deze luchthaven onder andere naar Londen Victoria. Je bent ongeveer 1 à 1,5 uur onderweg.

London Luton Airport

Overdag rijdt er iedere 10 minuten een shuttletrein tussen London Luton Parkway en St Pancras Station. Deze rit duurt ongeveer 30 minuten. Er rijden ook bussen naar Victoria Station.

London City

Londen City Airport is een redelijk kleine luchthaven en ligt vrij dicht bij het centrum. Je kunt hiervandaan het beste de DLR nemen. Je rijdt hiermee in minder dan 10 minuten Canning Town, waar je kunt overstappen op verschillende metrolijnen.

Algemeen

Zelf een auto huren is als je in Londen verblijft, is niet per se aan te raden. Je kunt je in het centrum het best met de metro verplaatsen. Taxi’s zijn beschikbaar op elke luchthaven, maar de kosten liggen in alle gevallen vrij hoog. Voordeel van een taxi is dat je voor de deur van je hotel kan worden afgezet. De reistijd, en dus de kosten, zijn wel erg afhankelijk van de verkeersdrukte. De voorzieningen op de luchthavens in Londen zijn in alle gevallen ruim voldoende.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.be regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Londen, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.be staat voor al je vragen en opmerkingen van 8 tot 20u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Londen op Expedia.be boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Veelgestelde vragen

Populaire vluchten naar Londen

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 46 voor enkele vluchten en € 93 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Er gelden extra voorwaarden.

British Airways
British Airways