Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia rekent geen extra kosten aan als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Wall Street - Financial District

Het symbolische hoofdkwartier van de globale financiële wereld staat ook garant voor een fascinerende excursie door zijn geschiedenis. In de buurt kun je de site bezoeken waar de slachtoffers van 11 september 2001 herdacht worden. 

In het zuiden van Manhattan ligt Wall Street, één van de meest actieve en invloedrijke financiële districten ter wereld. Wandel langs de door wolkenkrabbers geflankeerde straten, waar vele van de belangrijkste financiële beslissingen ter wereld genomen worden. In de buurt vind je ook grote overheidsinstellingen en een bekend nationaal monument. 

Verschillende invloedrijke globale organisaties hebben een kantoor in de wijk ten zuiden van Chambers Street, waaronder ook de New York Stock Exchange op Wall Street, waar tijdens kantooruren doldriftige activiteiten plaatsvinden achter de gesloten deuren. Tegenwoordig worden er geen bezoekers meer toegelaten. In plaats daarvan kun je aan de gezichten van vertrekkende traders zien of het een goede of slechte werkdag was.

Ga in de buurt kijken naar enkele belangrijke culturele bezienswaardigheden. Lower Manhattan is een populaire bestemming voor bezoekers die meer willen weten over de geschiedenis van de buurt en de indrukwekkende gebouwen of de slechtoffers van de aanslagen op 11 september 2001 willen eren.

Sluit je aan bij een wandeltour om het meeste uit je bezoek aan Lower Manhattan te halen. Zie het oude douanekantoor van de Verenigde Staten waar George Washingtons inauguratie plaatsvond, terwijl je meer te weten komt over de politieke geschiedenis van de Verenigde Staten. Wandel door Wall Street en stop bij de Trinity Church en een kluis van de Federal Reserve, waar miljarden dollars aan goud onder de grond opgeslagen liggen. Boek jezelf online een gratis tour..

Ga naar het National 9/11 Memorial & Museum, gevestigd op de locatie van het voormalige World Trade Center, voor een eerbetoon aan de slachtoffers van 9/11. Herbeleef het verhaal van voor, tijdens en na de tragische aanslagen van 11 september 2001. Beleef opnieuw de hoop en vernieuwing die gesymboliseerd worden door de kunstmatige watervallen en de spiegelvijvers waar ooit de Twin Towers stonden. 

Wall Street en Lower Manhattan bevinden zich net ten zuiden van Chambers Street in Manhattan. De buurt is met de auto te bereiken, maar er zijn weinig parkeerplaatsen en de wegen zijn meestal druk. Neem een taxi of gebruik het openbaar vervoer, met enkele metrostations en bushaltes in de buurt. Wandel wanneer je wilt door Wall Street en Lower Manhattan, waar de meeste activiteit plaatsvindt tijdens de werkuren van maandag t/m vrijdag.


Wall Street Reisgids


Kaart

Beste hotelaanbiedingen in Wall Street

Alle 3.070 accommodaties in de buurt van Wall Street weergeven
Radisson Hotel New York Wall Street € 144
Radisson Hotel New York Wall Street

Radisson Hotel New York Wall Street

52 William St, New York, NY
   
  4.0 van 5.0 Sterren

  Dit hotel ligt in Financial District, vlak bij Wall Street en Federale, centrale bank van New York. Ook Beurs van New York en National September 11 Memorial liggen op 10 minuten wandelen. Wall St. Station ligt op maar 2 minuten wandelen en naar Broad St. Station is het 3 minuten wandelen.

  Courtyard New York Downtown Manhattan/World Trade Center € 119
  Courtyard New York Downtown Manhattan/World Trade Center

  Courtyard New York Downtown Manhattan/World Trade Center

  133 Greenwich Street, New York, NY
    
   3.5 van 5.0 Sterren

   Dit hotel ligt in Financial District, op 5 minuten wandelen van Wall Street en National September 11 Memorial. Ook Federale, centrale bank van New York en Beurs van New York liggen op 10 minuten wandelen. Rector St. Station (Greenwich St.) en Rector St. Station liggen op 5 minuten wandelen.

   Artezen Hotel € 190
   Artezen Hotel

   Artezen Hotel

   24 John Street, New York, NY
     
    4.0 van 5.0 Sterren

    Dit luxe hotel ligt in Financial District, op 5 minuten wandelen van Federale, centrale bank van New York, National September 11 Memorial en Wall Street. Ook Beurs van New York en One World Trade Center liggen op 10 minuten wandelen. Fulton St. Station (Nassau St.) ligt op maar 2 minuten wandelen en naar Fulton St. Station (Broadway) is het 2 minuten wandelen.

    World Center Hotel € 180
    World Center Hotel

    World Center Hotel

    144 Washington St, New York, NY
      
     4.0 van 5.0 Sterren

     Dit hotel ligt in Financial District, op 10 minuten wandelen van Wall Street, One World Trade Center en National September 11 Memorial. Ook Beurs van New York en Federale, centrale bank van New York liggen op 10 minuten wandelen. Rector St. Station (Greenwich St.) en Rector St. Station liggen op 5 minuten wandelen.

     Millennium Hilton New York Downtown € 189
     Millennium Hilton New York Downtown

     Millennium Hilton New York Downtown

     55 Church Street, New York, NY
       
      4.0 van 5.0 Sterren

      Dit gezinsvriendelijke hotel in New York ligt in de historische wijk, vlak bij The Oculus en National September 11 Memorial. Ook Wall Street en One World Trade Center liggen op 10 minuten wandelen. Cortlandt St. Station en Fulton St. Station (Broadway) liggen op 2 minuten wandelen.

      Holiday Inn Express New York City- Wall Street € 144
      Holiday Inn Express New York City- Wall Street

      Holiday Inn Express New York City- Wall Street

      126 Water St, New York, NY
        
       3.0 van 5.0 Sterren

       Dit hotel ligt in Financial District, op 10 minuten wandelen van Wall Street, Federale, centrale bank van New York en Beurs van New York. Ook Battery Park en National September 11 Memorial liggen op een kwartiertje wandelen. Wall St. Station ligt op maar 3 minuten wandelen en naar Broad St. Station is het 5 minuten wandelen.

       Holiday Inn Manhattan-Financial District € 132
       Holiday Inn Manhattan-Financial District

       Holiday Inn Manhattan-Financial District

       99 Washington St, New York, NY
         
        4.0 van 5.0 Sterren

        Dit hotel ligt in Financial District, op 5 minuten wandelen van Wall Street en Beurs van New York. Ook One World Trade Center en National September 11 Memorial liggen op 10 minuten wandelen. Rector St. Station (Greenwich St.) en Rector St. Station liggen op 2 minuten wandelen.

        Andaz Wall Street - a concept by Hyatt € 212
        Andaz Wall Street - a concept by Hyatt

        Andaz Wall Street - a concept by Hyatt

        75 Wall St, New York, NY
          
         4.5 van 5.0 Sterren

         Dit luxe hotel ligt in Financial District, op 2 km afstand van Beurs van New York en One World Trade Center. Ook Empire State Building en Broadway liggen op 10 km afstand. Wall St. Station ligt op maar 3 minuten wandelen en naar Broad St. Station is het 5 minuten wandelen.