Begin van hoofdinhoud

De populairste bestemmingen van deze week

Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Gratis annulering

Niet voor niets populair! Ontdek onze keuzes voor de topreizen van dit seizoen, klaar om tegen zeer scherpe prijzen geboekt te worden. Details bekijkenNieuw deze week: De meest geliefde bestemmingen

Begint het te kriebelen? Heb je nood aan een andere omgeving? Misschien is nu wel het moment om je volgende vakantie te boeken. Zeker wanneer je ons ruime assortiment aan verleidelijke kortingen voor enkele van onze populairste bestemmingen rondom de wereld hebt gezien.

Ontdek de populairste reisbestemmingen

Je hoeft niet in het geld te zwemmen om eropuit te trekken en een geweldige vakantie te beleven. Bij Expedia weten we dankzij onze jarenlange ervaring welke populairste bestemmingen het bezoeken waard zijn. De schitterende steden, zonnige kuststeden, pittoreske historische dorpen en afgelegen rustieke idyllische plekken trekken steeds opnieuw veel bezoekers. Dit zijn de vakanties die op iedereen zijn verlanglijstje staan. Dankzij onze afwisselende geweldige kortingen voor de beste bestemmingen heb je geen enkele reden om die droom niet waar te maken.

Grote besparingen op de populairste bestemmingen

Elke week bieden we op Expedia kortingen voor populaire bestemmingen in Europa en over de hele wereld. Reizigers kunnen heel wat besparen. Je kunt minstens 10% korting verwachten op kamertarieven van hotels en op vakantiepakketten die een vlucht en hotel combineren. Bovendien worden de deals elke week vernieuwd waardoor je evengoed af en toe een kijkje kunt nemen wat de nieuwste, ongelooflijke aanbiedingen voor klassieke vakantiebestemmingen zijn. Misschien vind je wel deals voor leuke plekken die je al bezocht hebt en die je al lang eens opnieuw wilt bezoeken. Of misschien vind je aanbiedingen voor populaire bestemmingen die je kent uit films, boeken en iconische foto’s, maar waarvoor je nooit de kans hebt gehad om er zelf heen te gaan. Dit is je kans.

Beleef nieuwe ervaringen

Dankzij onze verleidelijke wekelijke deals voor de meest populaire bestemmingen kun je kiezen uit verschillende reiservaringen:

  • Stedentrips: geniet van de meest fantastische restaurants, hippe wijken en leuke winkels
  • Strandvakanties: relax op het strand van luxe resorts zonder veel geld kwijt te zijn
  • Culturele trips: verken iconische ruïnes en verborgen historische parels

Misschien ben je op zoek naar een romantische trip voor jou en je geliefde of net een groot en spannend avontuur met de familie. Of heb je misschien nood aan me-time of een spannende vakantie? Kruip achter het stuur van je huurauto, maak een spectaculaire roadtrip en bezoek afgelegen steden en dorpjes. Tussen deze aanbiedingen zit voor elk wat wils. Eén ding hebben ze gemeen, en dat is dat de prijzen minstens 10% goedkoper zijn dan voorheen. Kies je favoriete bestemming, leg je paspoort klaar en bereid je voor op een reis naar de meest populaire bestemmingen van dit jaar en de volgende jaren.

Voorwaarden & Bepalingen

Boek uiterlijk zondag om 23.59 uur CET.

De getoonde prijzen gelden voor verblijven of vluchten gedurende de specifieke datums die weergegeven worden.

De getoonde prijzen zijn inclusief de aangegeven korting. Kortingen worden toegepast op het standaardtarief van de geselecteerde hotels (exclusief toepasselijke belastingen en andere toeslagen), zoals vastgesteld en opgegeven door de hotels.

De getoonde hotelprijzen zijn per kamer, per verblijf op basis van de goedkoopste tweepersoonskamer die beschikbaar is, inclusief alle belastingen en servicetoeslagen, maar exclusief toeslagen die in of aan het hotel betaald dienen te worden.

De vermelde pakketprijzen zijn per persoon, per verblijf op basis van de goedkoopste retourvluchten vanaf de aangegeven luchthavens en twee personen die de goedkoopste tweepersoonskamer delen, inclusief alle belastingen.

Er gelden mogelijk extra bagagekosten voor pakketten en vluchten, waaronder vluchten met een budgetmaatschappij.

Prijzen worden regelmatig bijgewerkt en zijn juist wanneer ze worden gepubliceerd.

De getoonde prijzen zijn voor verblijven op de specifieke datums die worden weergegeven.

Mogelijk zijn er uitgesloten datums van toepassing. Kijk voor meer informatie op de individuele pagina van het hotel of de luchtvaartmaatschappij.

Aanbiedingen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en kunnen zonder voorafgaande kennisgeving stopgezet worden. Klik door naar individuele aanbiedingen voor bevestiging van prijzen, beschikbaarheid en toepasselijke voorwaarden en bepalingen voor die aanbiedingen.

De gebruikelijke boekingsvoorwaarden van Expedia zijn van toepassing.

Aanbieder: 1111 Expedia Group Way W., Seattle, WA 98119, USA.