Leer koken als een echte Italiaan met deze kleine groepsles. Na een ontvangst met prosecco en antipasti gaan we tiramisù en verse pasta maken, met traditionele Romeinse recepten die liefdevol zijn doorgegeven door la nonna.
Deze interactieve les wordt gegeven in een 17e eeuws Palazzo in de buurt van Piazza Navona of op een steenworp afstand van het Pantheon en wordt geleid door onze enthousiaste Engelssprekende chef-kok. Onze les is perfect voor kinderen en volwassenen, inwoners en bezoekers, en is bedoeld voor iedereen met een passie voor lekker eten, plezier maken en iets nieuws leren.
Samenstellen van romige lagen bitterzoete smaak in traditionele tiramisù
We beginnen met het samenstellen van heerlijke lagen zachte room, rijke koffie en zoete cacao voor een rijke, smakelijke tiramisù. Dit eenvoudige maar effectieve toetje geeft je een vol, verzadigd en wakker gevoel. Het is zelfs de espresso waaraan tiramisu zijn Italiaanse naam dankt, wat letterlijk vertaald “pep me op” betekent!
Met de hand smaakvolle seizoenspasta bereiden
Terwijl de tiramisù tot rust komt, mengen, kneden en rollen we onze verse handgemaakte pasta voordat we er onze favoriete seizoenssmaken aan toevoegen. Levendige pompoentortellini in de herfst, lichte spoelen van fettuccine aangekleed met aubergine in de zomer, en sappige ravioli knoedels gevuld met rijke, romige ricotta di pecora nou ja, in principe elk moment van het jaar!
Ontspan dan en proef je handgemaakte culinaire creaties
Strooi er een selectie van weelderige Italiaanse kazen over en je heerlijke maaltijd is klaar om opgegeten te worden! Vier feest met vriendelijk, feestelijk gezelschap en een perfecte selectie rode en witte wijnen en frisdranken.
Breng een leuke dag door in de Eeuwige Stad door iets speciaals te koken op een prachtige historische locatie en ontdek je innerlijke chef-kok met onze gezinsvriendelijke kookles in Rome.