Een echte Siciliaanse kookervaring wacht op je in Syracuse. Je neemt deel aan een kookles en leert de kneepjes van het vak.
In Sicilië is het belangrijk om familie en vrienden te verzamelen rond een traditionele tafel, elegant en vol met echt eten. Ook jij krijgt de kans om dat te doen, door via deze kookles te genieten van een kookservice samen met chef-kok Ettore.
Tijdens de kookles met proeverij leer je hoe je traditionele gerechten op een eenvoudige manier bereidt: de warmte van Sicilië zal je omhullen met haar kleuren, geuren en geuren van eeuwenoude smaken.
Je zult ontdekken hoe familietradities en creativiteit met elkaar verweven zijn bij het maken van smakelijke, zelfgemaakte gerechten. Seizoensgebonden, eerste keus en altijd lokaal ingekochte ingrediënten maken je maaltijd uniek.
De lunch bestaat uit twee gangen: de beroemde Siciliaanse arancini en als dessert de beroemde cannoli, beide symbolen van de Siciliaanse gastronomie.
De kookles zal een zintuiglijke ervaring zijn, aangenaam, bevredigend en vooral bevredigend. Er wordt een lokale wijn voor je geselecteerd om het proeven van de gerechten te versterken en begeleiden.