Bij aankomst in de bruisende kookstudio word je begroet door je vriendelijke instructeurs en installeer je je comfortabel met een kopje koffie of thee met nostalgische hapjes. Begin de les met een leuk ijsbrekerspel om je te verdiepen in het erfgoed, het eten en de cultuur van Singapore. Leer vervolgens meer over de gerechten die je die dag gaat bereiden, van de oorsprong van het gerecht tot de specifieke lokale ingrediënten die worden gebruikt.
Trek vervolgens je schort en koksmuts aan en ga naar de keuken om 3 kenmerkende Singaporese gerechten te bereiden. Je krijgt de beschikking over volledig uitgeruste kooktafels en ingrediënten, en je wordt nauwgezet begeleid door je instructeurs om je te helpen alle stappen van het maken van de gerechten te leren, zodat je ze thuis gemakkelijk kunt namaken.
Tot slot kun je gaan zitten en genieten van de vruchten van je arbeid - een sensationeel gerecht met heerlijke Singaporese gerechten die je helemaal zelf hebt klaargemaakt. Geniet van de voldoening van een goed uitgevoerde klus en ga door met het ontmoeten van nieuwe vrienden tijdens een heerlijke maaltijd. Dit is ook een goed moment om meer lokale expertkennis op te doen, zoals de beste plekken om te eten of dingen om te doen voor de rest van je verblijf in Singapore.
We werken elke week met een vast menuschema, dus controleer of je akkoord gaat met het menu voor de les die je kiest:
Elke maandag: Nasi Lemak, Sambal Garnalen en Kueh Dadar
Elke dinsdag: Curry Kip, Roti Jala en Ubi Kayu
Elke woensdag: Laksa, Gebakken loempia's en Hoon Kueh
Elke donderdag: Nasi Biryani, Masala Kip en Linzen Dhal
Elke vrijdag: Char Kway Teow, Nyonya Popiah en Sago Gula Melaka
Elke zaterdag: Kip kerrie, Roti Jala en Ubi Kayu
Elke zondag: Laksa, Gebakken loempia's en Hoon Kueh