Fijnproevers opgelet! Het beste eten vinden in Cambodja kan een uitdaging zijn. Laat ons het voor je doen! We bieden privévervoer naar lokale restaurants en unieke eetstalletjes die niet in reisgidsen staan. Hier leer je meer over de unieke smaken van elk gerecht. Waarom ga je niet mee met deze voedseltour na het bezichtigen van Angkor Wat. Proef de culinaire specialiteiten van de lokale bevolking.
Doe mee aan deze zorgvuldig ontworpen tour en proef een verscheidenheid aan unieke Cambodjaanse specialiteiten. Dompel jezelf onder in onze cultuur en krijg waardevolle inzichten in de Cambodjaanse keuken. Cambodjaanse reisorganisatie met vijftien jaar ervaring in toerisme.
Kies deze ervaring om culinaire inzichten te krijgen in de Cambodjaanse keuken en lokale specialiteiten die je niet kunt krijgen door deze etablissementen op eigen houtje te bezoeken.
Nom Banh Chok
Nom Banh Chuk verwijst naar zowel verse, licht gefermenteerde rijstnoedels, die nog steeds dagelijks met de hand worden gemaakt door ambachtelijke noedelmakers in Cambodja, en zijn heerlijke ontbijtnoedels of snacks, waaronder rijstnoedels op smaak gebracht met curry.
Cambodjaanse Gefermenteerde Vis gekookt op een snijplank ( Pro Hook Dot) kleine acht millimeter lange visjes gevangen in Tonle Sap en de Mekong rivier die zijn fijngehakt en gepureerd om samen te koken met citroengras, knoflook en galangal. Geserveerd met Rijst.
Gebakken bieslookcake
Een van de Chinese invloeden is dat het populair is onder de lokale bevolking. Een gebakken bieslookcake met een dikke gouden korst.
Rijstpannenkoek gevuld met varkensgehakt, garnalen en taugé. Geserveerd met heerlijke pindasaus en een verscheidenheid aan lokale verse kruiden en groenten.
Kleefrijst en cocktails. Koop Cambodjaanse desserts op de Oude Markt. -Geniet ze in een nabijgelegen bar in een rustige lommerrijke omgeving waar je geniet van een verfrissende cocktail.