Een van de meest interessante en fascinerende ervaringen in Toscane is deelname aan een privé kookles. De Toscaanse keuken is gebaseerd op eenvoudige maar smakelijke recepten die behoren tot diepgewortelde tradities en afkomstig zijn van wijze boeren. We gaan je vooral leren hoe je deze gerechten thuis kunt repliceren.
De kookles wordt gehouden in de wijnmakerij Tenuta Torciano, een charmant en authentiek landgoed in San Gimignano, in de Chianti-streek.
Onze koks zijn allemaal locals die altijd voor hun gezin hebben gekookt en die tijdens onze lessen precies de maaltijden bereiden die Toscanen thuis eten, met dezelfde verse en authentieke ingrediënten met behulp van zeer handige trucs.
Je leert het zelfgemaakte pasta maken en andere eenvoudige en heerlijke Toscaanse recepten, die onze kok zal bepalen, afhankelijk van het seizoen.
Tijdens de les koken we met de extra vierge olijfolie van het pand en genieten we van vele geweldige Toscaanse wijnen. Aan het einde van de les ga je aan tafel zitten en geniet je van alle lekkernijen die je hebt bereid.
Kooklesmenu (het kan veranderen afhankelijk van het seizoen):
• Voorgerecht: Eten dat we samen hebben bereid
• Eerste gang: Zelfgemaakte pasta met saus die we samen hebben bereid
• Tweede gang: Eten dat we samen hebben bereid
Duur van de les: ongeveer 120 minuten
Maaltijd & Proeverij Duur: ongeveer 90 minuten
- Uitstel is niet toegestaan! In geval van vertraging zal de administratie het annuleringsbeleid onmiddellijk toepassen -.