Je culinaire ervaring begint om 17:00 uur, wanneer je gidsen je ophalen van je hotel of een andere gewenste plek. Vanaf hier is je eerste stop een bar op het dak, waar je kunt genieten van een biertje terwijl je ondergedompeld wordt in de schilderachtige zonsondergang.
Daarna gaat onze groep naar een wapenkelder waar ooit de rangers zich schuilhielden en diezelfde kelder gebruikten om in 1968 het onafhankelijkheidspaleis aan te vallen. Hier zullen we Vietnamees traditioneel Saigon-bier proeven.
Daarna stop je bij Nguyen Thien Thuat Street. Deze plaats is zeer goed geïntegreerd, met bewoners uit veel verschillende delen van Vietnam. Daarom is de keuken zowel fascinerend als divers. Hierna maak je een korte wandeling om meer te weten te komen over de levensstijl van de plaatselijke bevolking en de geschiedenis van het gebied, evenals vele andere verhalen over het gebouw.
Daarna rijd je verder naar de grootste bloemenmarkt van Saigon. Bijna alle soorten bloemen die hier worden verkocht komen uit verschillende delen van Vietnam, en deze markt is ook de beroemde groothandelsmarkt van Ho Chi Minh City. We zullen genieten van gegrild rijstpapier met veel beleg zoals babygarnalen, varkensvlees, groene uien, kaas en eieren. Daarna genieten we van gegrilde vleesspiesen en lokaal bier.
Je volgende stop is een ambachtelijk biercafé waar je de tropische vruchten bieren uit Vietnam kunt proeven, unieke bieren gebrouwen met vreemde en freaky namen, terwijl je gidsen hun ambachtelijke verhalen met je delen. Hier zie je hoe Vietnamezen bier proeven en maak je kennis met enkele van de favoriete biermerken in Vietnam.
Je laatste stop is altijd een favoriet, want je stopt bij een zeer lokaal restaurant waar je kunt genieten van vele soorten eten, zoals gepekelde garnalen met een verscheidenheid aan lokale kruiden, gestoomde inktvis met ui en gember, en geniet van typische Vietnamese lokale bieren.
Daarna brengt onze gids je terug naar je hotel om de tour af te sluiten.