Ervaar het wonder van Jubilee in Rome met een feestelijke cursus pasta maken, doordrenkt van Italiaanse traditie. Of je nu op bedevaart bent of Rome verkent met je geliefden, kom bij ons om verse pasta te maken, te genieten van onze biologische wijn en de geest van vernieuwing en gemeenschap te omarmen terwijl je de tijdloze smaken van Italië proeft!
Leer het ambacht van pasta maken van chef-koks tijdens een kookworkshop in Rome. Gebruik een deegroller en pastasnijder om 3 verschillende soorten pasta te maken. Zie hoe authentieke Italiaanse saus wordt gemaakt en proef je creaties met je groep.
Afspraak bij de kookschool in het centrum van Rome. Trek je keukenschort aan en volg stap-voor-stap instructies van chef-koks om ravioli, tortellini en fettuccine in verschillende vormen te maken met behulp van eieren en bloem. Perfectioneer het gebruik van een deegroller en pastasnijder.
Ontdek vervolgens alle stappen om sauzen te bereiden, waaronder “Pommarola” (tomatensaus). De tomatensaus wordt van tevoren bereid, omdat deze 2 uur moet koken, terwijl de saus van boter en salie voor ravioli en tortellini door de chef voor je wordt bereid.
Ga tot slot met je groep aan tafel zitten en proef de pasta die je hebt gemaakt, samen met de heerlijke sauzen.
Klets met de andere deelnemers terwijl je eet en geniet van de gezellige Italiaanse sfeer. Nip aan de biologische Toscaanse wijn Dalle Nostre Mani, die op de boerderij van de aanbieder van de activiteit wordt geproduceerd. Neem een dessert en een limoncello shot om je culinaire ervaring af te ronden.