Dompel jezelf onder in de authentieke Italiaanse ervaring van pasta maken in San Gimignano met onze praktijkgerichte kookles. Onder leiding van een professionele Engelssprekende kok word je een meester in de kunst van pasta maken. Daarna word je onze keuken binnengeleid en begint de ervaring!
Onze les begint met een focus op het kiezen van de beste ingrediënten, waaronder de juiste soort bloem, en het leren van tips en trucs voor een succesvol pastadeeg. Je leert hoe je pastavormen zoals tagliatelle, pici en ravioli kneedt, rolt en snijdt.
Ga vervolgens zitten om te genieten van de vruchten van je arbeid, aangevuld met het proeven van de meest gerenommeerde Toscaanse wijnen en extra vergine olijfolie.
Deze gezinsvriendelijke les is geschikt voor alle niveaus en is een leuke en creatieve ervaring voor iedereen; als je specifieke dieetwensen hebt, zoals glutenvrij, veganistisch, vegetarisch of eivrije pasta, laat het ons dan weten, dan zullen we aan je wensen voldoen.
Lunch- of dinermenu:
• Voorgerecht: Toscaanse kazen en vleeswaren, bruschetta
• Eerste gang: drie soorten pasta die we samen hebben bereid (tagliatelle, pici en ravioli)
• Nagerecht: cantuccini koekjes met dessertwijn
Duur van de les: ongeveer 120 minuten
Maaltijd & Proeverij Duur: ongeveer 90 minuten
- Uitstel is niet toegestaan! In geval van vertraging zal de administratie het annuleringsbeleid onmiddellijk toepassen -.