Ontdek de geheimen van klassiek Frans gebak tijdens een 3 uur durende kookles in Parijs. Gehouden in een locatie in het Quartier Latin, op een steenworp afstand van de Notre-Dame de Paris, word je verwelkomd door je gastheer om te werken in klassen van 3 tot 7 personen voor een intiemere ervaring.
Begin met een welkomstdrankje en maak kennis met je collega-bakkers. Dan is het tijd om je mouwen op te stropen en te bakken! Je gaat ongeveer 2 uur aan de slag met praktische instructies voor het maken van Pâte à Choux en Crème Pâtissière et Chantilly, de bouwstenen van menig Frans gebakje, evenals enkele hartige lekkernijen.
Leer hoe je moet pijpen en beheers de meest fundamentele techniek van het Franse patisserie maken. Maak daarna je eigen chocolade éclairs en roomsoesjes.
Dit is het moment waarop een inheemse Fransman binnenkomt om een verhaal of 2 te vertellen over de Franse cultuur en patisserie - vaak met een knipoog - terwijl je geniet van thee, koffie of biologische vruchtensappen. Verlaat je kookavontuur met een doos vol eigen creaties om te delen met je vrienden en familie. Of bewaar ze voor jezelf om de komende dagen op te eten!