Prikkel je zintuigen met een kaartje voor de Paradis Latin Show in Parijs. Dompel jezelf onder in de lokale kunstscene met deze zinnenprikkelende avond vol sensualiteit, poëzie, emotie en humor nadat je hebt genoten van een heerlijk driegangendiner tijdens de voorshow.
Ga het cabaret binnen en word verwelkomd door acteurs, dansers en artiesten. Duik in een surrealistische en verrassende sfeer.
Geniet tijdens het eten van een optreden van een bijzondere zangeres en bekijk een unieke cabaretvoorstelling. Geniet tot slot van de geweldige show L'Oiseau Paradis.
Ons huidige menu bestaat uit seizoensproducten uit de lente en zomer:
Kies tussen 2 diner-show menu's “Prestige” of “Gustave Eiffel” gesigneerd door Guy Savoy
Lente/Zomer Prestige Menu:
Voorgerechten:
Foie gras terrine, “rode ui-framboos” specerij
of
Tian van zeebrasem in dunne citroengelei, groenten " bonne bouille "
of
Ombrine en avocado “kokosmelk & limoen”
Hoofdgerechten:
Kabeljauwfilet met basilicum, geroosterde tomaat en sauce vierge
of
Zeeduivelmedaillons in kruidenbroden, “saffraan-erwten” rijstgratin
of
De Paradis Latijns kalfsvlees Wellington
Nagerechten:
- Céleste “Aardbei Rabarber Passievrucht”.
Briochegebakje doordrenkt met passievrucht, sinaasappel en witte rum siroop, mascarponecrème van passievrucht, gekonfijte rabarber, aardbeiensorbet, aardbeienfarce
of
- Ouréa “Initiatie van smaken, texturen en temperaturen rond hazelnoot en yuzu”.
Yuzu crème, hazelnoot gladde crème, hazelnoot Chantilly crème, hazelnoot mousse biscuit, hazelnoot zandkoekje, hazelnootsaus, gekarameliseerde hazelnoten, citroenpulp, gekonfijte Kôchi yuzu, Hermé Lait chocolade
Lente/Zomer Eiffelmenu:
Voorgerechten:
" Paté en Croute”, rode biet als smaakmaker
of
De kleuren van de Paradis Latijnse zalm
of
Erwtensoep en garnalen met passievrucht
Hoofdgerechten:
“Koulibiac” stijl zalm, witte botersaus gemberinfusie
of
Kip supreme ovenschotel met citroengras, gekonfijte groenten en citroenmelisse
of
Veelkleurige groenten, perfect ei en parmezaan
Desserts van Pierre Hermé:
- De rabarber en oranjebloesem strik
Diplomaroom met oranjebloesem en rabarbercompote (glutenvrij)
of
- De “chocolade-framboos” bicorne
Chocoladebiscuit, feuillantine praline, frambozenconfijt en chocolademousse
Drankjes: 1/2 fles mineraalwater - 1/2 fles rode wijn - 1/4 fles champagne.
*Paradis Latijnse selectie