Prikkel je zintuigen met een kaartje voor de Paradis Latin Show in Parijs. Dompel jezelf onder in de lokale kunstscene met deze zinnenprikkelende avond vol sensualiteit, poëzie, emotie en humor nadat je hebt genoten van een heerlijk driegangendiner tijdens de voorshow.
Ga het cabaret binnen en word verwelkomd door acteurs, dansers en artiesten. Duik in een surrealistische en verrassende sfeer.
Geniet tijdens het eten van een optreden van een bijzondere zangeres en bekijk een unieke cabaretvoorstelling. Geniet tot slot van de geweldige show L'Oiseau Paradis.
Kies tussen 2 diner-show menu's, Automn/Winter “Prestige” of “Gustave Eiffel” gesigneerd door Guy Savoy
Menu Automn/Winter Eiffel Prestige
Starters
Paté van gevogelte en kalfsvlees met pistachenoten en bieten als smaakmaker
of
Kleuren Paradis
Gerookte zalm, mierikswortelcrème, gepureerde broccoli, zalmeitjes en gerookte botersabayon
of
Velouté van champignons, “bloemkool-hazelnoot”, krokante Comté kaas
Hoofdgerechten
“Koulibiac” stijl zalm, witte botersaus gemberinfusie
of
Cocotte “rundvlees & wortelen
of
Veelkleurige groenten, ei en parmezaan
Gekookte groenten: gepureerde artisjok, veelkleurige wortels, gele bieten, gekonfijte tomaten, prei, veelkleurige radijsjes en rapen. Biologisch ei, parmezaanse tuile en bieslook
Nagerechten
Franse Kus
Exotische smaak, combawa ananas sorbet, mango passievrucht inzet, op een ladyfinger koekje omhuld met pure chocolade
of
De peer in de kweepeer
Geklopte perenganache, inzet van kweeperenpasta, zandkoekje. In de vorm van een witte chocolade wolk en veer.
Menu Automn/Winter
Terrine van ganzenlever, “butternut-kumquat” chutney, melba toast
of
Ei cocotte, kastanjes en emulsie van witte truffel
of
Remoulade van avocado en krab, gelei van schelpdieren, Granny Smith appel, en een mengsel van tuinkers, shiso, radijskers en kers van Oost-Indische kers.
Filet van koolvis met zoete specerijen, aardpeer, beurre blanc doordrenkt met koriander, geroosterde smaak
of
Medaillons van zeeduivel, saffraangroenten “bourride stijl”.
of
Paradis Wellington “zeldzaam geserveerd”
Runderfilet, duxelles van Parijse champignons, cecina (runderham) in bladerdeeg Gebakken rauw, runderjus met porto
Desserts van Pierre Hermé
Oneindig Citroen van Pierre Hermé
Citroencrème, rauw citroenvlees, gekonfijte citroen, lichte citroencrème, citroenkoekje,
Citroengelei, citroenijs, knapperige citroenmeringue
of
Zoet plezier
Initiatie van smaken, texturen en temperaturen rond melkchocolade en hazelnoot
Drankjes: 1/2 fles mineraalwater - 1/2 fles rode wijn - 1/4 fles champagne.
*Paradis Latijnse selectie