Stroop je mouwen op en doe mee aan een workshop pizza maken in de voormalige Margherita's Salon in Napels. Leer meer over traditionele kooktechnieken met een plaatselijke chef-kok die de weg wijst. Proef de authentieke smaak van lokale ingrediënten en geniet van een drankje bij je zelfgemaakte pizza.
Kom aan bij de pizzaworkshop, gevestigd in de voormalige Margherita's Salon, het eerste Chantant café in Italië. Hij is vernoemd naar de koningin aan wie ze de pizza hebben opgedragen. Geniet van koken op een plek met historische en culturele waarde, gelegen in het Paleis van de Umberto Galerij in Napels.
Begin de les met het ontvangen van je schort en het maken van het deeg. Volg het proces van het maken van het deeg terwijl je meer leert over ingrediënten en technieken. Snijd het deeg met behulp van een traditionele, 600 jaar oude techniek die mozzatura heet.
Proef een lokaal voorgerecht met biologische en verse producten. Luister naar de voordelen van koken met kwaliteitsingrediënten terwijl je je pizzadeeg opspant en de saus en toppings toevoegt.
Leg de laatste hand aan je Margherita pizza en plaats hem in de Napolitaanse oven om goudbruin te worden. Sluit je dag af door te genieten van je verse pizza met een drankje. Ontvang een persoonlijk pizzadiploma om mee naar huis te nemen na de les.