Vietnamees eten behoort tot de beste en meest gezonde keukens ter wereld. Geen wonder dat zoveel mensen naar Vietnam komen om Vietnamees eten te leren maken.
Deze Eco Cooking Class in Hoi An is een geweldige manier om niet alleen een aantal beroemde Vietnamese gerechten te leren maken, maar je krijgt ook de kans om verschillende activiteiten in de kokosnotenjungle in Hoi An te ervaren. Peddel met mandbootjes en kijk hoe mensen op traditionele wijze vis vangen.
Met deze Eco Kookles in Hoi An vaar je op mandjes door de water kokos jungle. Daarna ga je koken op het platteland van de oude stad Hoi An. Als je met grote groepen reist, is deze kookles een perfecte keuze.
Dit is ons menu: Verse loempia's; rundvlees noedelsoep; gebakken noedels met zeevruchten; en Banh Xeo
Vegetarische opties beschikbaar op aanvraag
Activiteiten: Marker tour, een boottocht, mandboot varen, rijstpapier maken en kookles
Programma voor Mandenboot varen, boottocht, rijstpapier maken en kookles
- 8.00 - 8.30 UUR/ 13.30 - 14.00 UUR: Ophalen bij je hotel in Hoi An
- 8.30 UUR/ 14.00 UUR: Ga naar de markt met onze chef-kok
- 9.00 UUR/ 14.30 UUR: Transfer naar Cam Thanh dorp per boot
- 9.30 UUR/ 15.00 UUR: Roeien met mandjesboot door dit kleine en mooie kanaal, de gasten komen binnen in het kokospalmbos van het water en zien deze kokospalmbomen samen groeien.
- 10.00 UUR/ 15.30 UUR: Na de ecotocht stopt de gast bij het restaurant
- Zelf rijstmelk maken voor de pannenkoeken
- Rijstpapier maken voor verse loempia
- 10.30 AM/ 4.30 PM: hoe je eten kookt en waardevolle informatie over de Vietnamese kookstijl.
Gasten zullen genieten van wat je hebt gekookt. Rust even uit en kom terug met souvenirs.
- 13.00-18.00 UUR: Einde tour, afzetten bij hotel