Welkom in onze familie!
Wij zijn Rocco en Carla en samen met onze kleine helper Alexandro en Mamma Annamaria wachten we op je voor een unieke ervaring. De passie voor lekker eten en de wederzijdse ervaringen in de restaurantwereld hebben leven gegeven aan ons project: het combineren van gastronomische passie, familietradities en echt eten gekookt met de producten van ons land. Hij was al Papà Beniamino (Bè) en verblijdde zijn gasten uit de hele wereld in de jaren 60 met culinaire ervaringen. Sinds 2019 wijden we ons fulltime aan jouw idee van gastvrijheid “zoals in een familie”. Er is niets waar we trotser op zijn om onze recepten, tradities en liefde voor eten door te geven en de herinnering eraan intact te houden.
Onze gasten moeten zich thuis voelen, ze kunnen zitten en ontspannen met een ongelooflijk uitzicht.
Ze bereiden en genieten van onze typische gerechten onder het genot van een goed glas zelfgemaakte wijn.
Onze nagerechten, die we samen vakkundig volgens oude familierecepten maken, sluiten de maaltijd af met een proeverij van zelfgemaakte Bè likeur, een mix van ingrediënten uit onze tuin.
Het zal een unieke en dankbare ervaring zijn.
We vertellen verhalen en anekdotes over de plek en het vissen (maar alleen als ze dat willen).
Alles wordt gekenmerkt door natuurlijkheid en spontaniteit zoals in een grote familie!
De Menù bevat:
We doen het samen:
- Traditionele starter
- 2 Eerste Gangen met Huisgemaakte Pasta van de Amalfikust
- Dessert
Drankjes inbegrepen: