expedia

Covid-19-waarschuwing: de reisvereisten wijzigen voortdurend, waaronder de vereiste voor een Covid-19-test voorafgaand aan je reis en quarantaine bij aankomst.

Bakles in een Franse bakkerij: croissants en stokbrood

Van Meeting The French
4,6/5

Wat is inbegrepen?

Mobiele voucher
Directe bevestiging
Hygiëne en veiligheid

Schoonmaak- en veiligheidsmaatregelen

Mondmaskers zijn vereist
Contactloze tickets
Voertuigen en zalen worden gedesinfecteerd

Hoogtepunten

  • Doe mee aan een interactieve workshop achter de schermen van een bakkerij

  • Leer hoe je helemaal zelf brood en croissants bakt

  • Kom te weten hoe deze Franse klassiekers worden gemaakt

  • Krijg instructies en tips van een deskundige Parijse bakker

  • Kleine groep met maximaal 8 personen garandeert een intieme ervaring

Controleer de beschikbaarheid


Over deze activiteit

Wat is wel en niet inbegrepen

  • Inbegrepen

    Les brood maken

  • Inbegrepen

    Proeverij van stokbroden en croissants

Belangrijke info voor je boekt

  • Kinderen dienen 6 jaar of ouder te zijn om deel te kunnen nemen.

  • Deze les vindt plaats in een omgeving die niet glutenvrij is. Voor personen met een glutenallergie of -intolerantie wordt deelname afgeraden.


Wat je kan verwachten

Deze unieke en exclusieve beleving, waarbij je achter de toonbank van een Parijse bakkerij stapt en je de edele kunst van het bakken leert van een ambachtelijke bakker, mag je absoluut niet missen! In de keukens van deze bekroonde bakkerij leer je onder begeleiding van een deskundige Franse bakker hoe je stokbroden en croissants bakt.

In een groep van maximaal 8 deelnemers word je door de bakker naar de keukens geleid, waar je een schort voor doet. Vervolgens kun je aan de slag! De bakker vertelt je over het hele bereidingsproces van de beroemde Franse croissants, van begin tot eind, en leert je hoe je het deeg zo klaarmaakt en de croissants zo oprolt dat het eindresultaat perfect is. Vervolgens ga je naar het gedeelte waar het brood wordt gemaakt. Hier ontdek je de verschillende soorten stokbrood (ja, er zijn verschillende soorten!) en wat deze soorten zo uniek maakt. Je krijgt tips over het mengen van het deeg, de voorbereiding, de tijden voor het rijzen en bakken en je maakt kennis met de traditionele methode van stokbroden bakken, waarbij het deeg met de hand in de vorm van een stokbrood wordt gebracht. Als extraatje krijg je een e-mail de recepten van alle gebakjes en broden die je tegenkomt, met tips en trucs over hoe je die unieke Franse smaak namaakt, zelfs als je weer thuis bent. Je krijgt tussendoor ook nog een paar verrassingen en je hebt de mogelijkheid om verschillende gebakjes en broden te proeven. Het is zeker dat je de les verlaat met een nieuwe waardering voor de Franse bakkunst (en met een gevulde maag).

Schoonmaak- en veiligheidsmaatregelen

Grondigere hygiënemaatregelen

  • Vaak aangeraakte oppervlakken worden schoongemaakt en gedesinfecteerd
  • Voertuigen en zalen worden schoongemaakt met ontsmettingsmiddelen

Sociale afstandsmaatregelen

  • Contactloze inwisseling van tickets

Veiligheidsmaatregelen

  • Persoonlijke beschermingsmiddelen gedragen door het personeel
  • Mondmaskers zijn vereist
Deze informatie is verstrekt door onze partners.

Locatie

Open map

Locatie van activiteit

  • Boulangerie Le Petit Mitron
  • 22 rue Mouton Duvernet
  • Paris

Verzamelpunt/inwisselingslocatie

    • Boulangerie Le Petit Mitron
    • 22 Rue Mouton-Duvernet
    • Paris Île-de-France 75014

Gemiddelde score van 4,6 op 5 na 20 beoordelingen

91.99999999999999%

Sorteer beoordelingen op

Vertel ons hoe we onze site kunnen verbeterenFeedback delen

Blijf op de hoogte met de Expedia-app

Ontvang realtime notificaties, bekijk je reisdetails en krijg toegang tot exclusieve mobiele promoties.

Sms een downloadlink naar jezelf

Door je nummer te geven, ga je ermee akkoord om een eenmalige sms met een link naar de app te ontvangen. Standaardkosten voor sms-berichten mogelijk van toepassing.
Scan de QR-code

Scan de QR-code