Topactiviteiten in Mallorca

Activiteiten, bezienswaardigheden en rondleidingen
Kathedraal van Mallorca inclusief een kerk of kathedraal, religieuze elementen en historische architectuur

Bijzondere activiteiten op het diverse Mallorca

Op het zonnige Spaanse eiland Mallorca kun je genieten van het lekkere weer op het strand, de monumenten van Palma de Mallorca bewonderen of de ruige natuur intrekken. Er zijn bijvoorbeeld diverse mogelijkheden voor een leuke fietstocht of wandeling. Mis op het eiland verder de Catedral de Mallorca niet. Ook de levendige markt Mercat de l’Olivar en de fijne stranden, zoals Cala Llombards, zijn de moeite meer dan waard. Je kunt bovendien verschillende activiteiten en excursies op Mallorca ondernemen voor een extra leuke tijd.

Dingen om te doen op Mallorca

Bewonder bijvoorbeeld veel bezienswaardigheden op Mallorca met de hop-on, hop-off-bustour door Palma de Mallorca, de hoofdstad van het eiland. Met deze comfortabele bus kom je langs veel hoogtepunten, zoals het Castell de Bellver en het plein Plaza del Mercat. Wil je de stad graag met een gids verkennen? Dan kun je de fietstocht met gids langs historische bezienswaardigheden van Palma reserveren. Je gids weet je veel te vertellen over de historie en neemt je onder meer mee naar het Palacio Real de La Almudaina. Als je ook wilt genieten van de diverse lekkernijen die het eiland te bieden heeft, is het mogelijk om mee te gaan met een rondleiding over de markt van Santa Catalina. Tijdens deze activiteit op Mallorca kom je onder leiding van een gids langs de lekkerste lokale producten en zul je veel tips over de Spaanse keuken horen. Bovendien moet je ook zelf aan de slag tijdens de paella- en tapas-workshop, waardoor je bij terugkomst in België deze gerechten ook zelf klaar kunt maken.

Actieve excursies op Mallorca

Mallorca leent zicht ook uitstekend voor veel buitenactiviteiten. Ga bijvoorbeeld mee met de mountainbiketour door Oost-Mallorca om ook het binnenland van het eiland te verkennen. Je volgt de route van een oude spoorlijn door een prachtig gebied en langs verschillende historische monumenten en dorpen. Een andere leuke activiteit op Mallorca is een wandeltour in een kleine groep, waarbij je langs de kust naar een onbekend strand zult lopen. Samen met een gids zie je de mooiste uitzichten en aan het eind word je getrakteerd op heerlijke lokale gerechten, zoals empanada’s en amandeltaart. Ben je op zoek naar nog meer avontuur? Dan is canyoning in Bunyola wat voor jou. Je klimt, klautert en zwemt hierbij door een ruige canyon en je komt onderweg prachtige natuur tegen. Om een heerlijke vakantie op Mallorca te boeken, kun je eens kijken op andere pagina’s. Om de beste reismethode te vinden ga je naar de pagina met vluchten naar Mallorca en voor een fijne accommodatie kun je eens een blik werpen op de pagina met hotels op Mallorca.


Verken duizenden activiteiten met gratis annulering en zonder extra toeslagen.

Stel je reis samen met luchthaventransport, excursies, dagrondleidingen & meer.

Gebruik onze nuttige info om de juiste ervaring te boeken voor je reis.Populaire plekken om te bezoeken

Buurten van Mallorca

Steden in de buurt van Mallorca