Goedkope vluchten naar Montpellier

Voordeligste vluchten naar Montpellier

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 124 voor enkele vluchten en € 153 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Er gelden extra voorwaarden.

Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Air France

Over Montpellier

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Montpellier? Dan ben je bij Expedia.be aan het juiste adres: we bieden een ruime keuze aan luchtvaartmaatschappijen, meer vluchten en diverse vertrek- en aankomsttijden. Waar je reis ook begint, Expedia.nl biedt de goedkoopste vliegtickets naar Occitanie. Je bespaart nog meer als je je vlucht combineert met een hotel. Ben je flexibel? Boek dan extra voordelige last minute vliegtickets naar Montpellier bij Expedia.be.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.be regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Montpellier, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.be staat voor al je vragen en opmerkingen van 8 tot 20u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Montpellier op Expedia.be boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Veelgestelde vragen

Wat is de naam van Montpellier luchthaven?
Montpellier (MPL-Montpellier - Mediterranean) is de enige luchthaven in Montpellier.
Hoe ver is Montpellier (MPL-Montpellier - Mediterranean) van het centrum van Montpellier?
Wie in het centrum van Montpellier moet zijn, hoeft niet lang meer te reizen na aankomst op MPL. De luchthaven is slechts 7 kilometer van het stadscentrum.
Kan ik nu naar Montpellier vliegen?
Breng een bezoek aan onze Covid-19 Travel Advisor om meer te ontdekken over eventuele reisbeperkingen voor Montpellier voordat je het vliegtuig instapt. Alle details rondom COVID-19. van officiële gezondheidsadvieze tot aan quarantainemaatregelen, worden hier continu geactualiseerd om jou van de juiste informatie te voorzien.
Waar kan ik meer informatie vinden over het wijzigen of annuleren van mijn vlucht naar Montpellier?
Voor meer informatie over het wijzigen of annuleren van je vlucht naar Montpellier kun je terecht op onze klantenservicepagina.
Op welke manier vind ik voordelige vluchten naar Montpellier met een flexibel wijzigingsbeleid?
Bij veel airlines kun je je vlucht omboeken zonder daarvoor een wijzigingstoeslag te hoeven betalen. Je betaalt enkel het verschil tussen de oorspronkelijke vlucht en de nieuwe geselecteerde vlucht. Wanneer je zoekt naar vluchten naar Montpellier, kun je de filter ‘Geen wijzigingstoeslagen’ selecteren.
Wat is het beste vliegveld om Montpellier te bereiken?
MPL is het enige vliegveld in Montpellier. Voordat je instapt, is het verstandig om te bepalen hoe je naar je accommodatie gaat. Het ligt op 7 kilometer afstand van het centrum.
Hoeveel vliegtuigmaatschappijen vliegen op Montpellier?
Montpellier wordt bediend door 11 airlines vanaf 31 luchthavens over de hele wereld.
Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen naar Montpellier?
Transavia France en easyJet zijn enkele van de belangrijkste luchtvaartmaatschappijen die naar Montpellier vliegen. Passagiers kiezen vaak Hauts-de-Seine als vertrekpunt. Transavia France is de maatschappij met de meeste vluchten naar de bestemming.
Hoeveel directe vluchten zijn er naar Montpellier?
Met zo’n 169 non-stop vliegroutes per week, ben je eerder in Montpellier dan dat je “we zijn er bijna” kunt zingen.
Waar komen de populairste vluchten naar Montpellier vandaan?
Reizigers komen het vaakst vanuit Hauts-de-Seine, Loiret of Maas als ze naar Montpellier vliegen.
Hoelang duurt de vlucht naar Montpellier?
Als je naar Montpellier vliegt vanaf Hauts-de-Seine, duurt je vlucht ongeveer 1 uur en 22 minuten. Vertrek je vanuit Loiret, dan ben je zo’n 1 uur en 22 minuten onderweg. Vanaf Maas is de vluchtduur ongeveer 1 uur en 22 minuten.
Hoe vind je de goedkoopste vlucht naar Montpellier?
We kennen er allemaal wel een of twee: de jet-setter die op de een of andere manier steeds weer een goede deal scoort voor vliegtickets. Wil je weten hoe jij dit ook kunt doen? Wacht niet tot het laatste moment met boeken. Een andere goede tip om de goedkoopste vliegtickets op de kop te tikken, is om je opties goed te vergelijken. Als je bestemming meerdere vliegvelden heeft, loont het om de prijzen van minder populaire luchthavens te bekijken. Tot slot, wees bereid om direct te boeken als je je deal hebt gespot. Je weet nooit hoe lang deze beschikbaar blijft! Maar met een goede voorbereiding en een beetje geluk is jouw ideale vliegticket zo geboekt.
Hoe kom je je vlucht naar Montpellier het beste door?
Hier vind je alle info die je nodigt hebt om een plezierige ervaring te maken van je vlucht. Neem onze tips en trucs ter harte en je bent voor je het weet aan je avontuur in Montpellier begonnen.Wat mee te nemen in je handbagage:

  • Een vlucht kan best plezierig zijn met de juiste spullen in je handbagage. Denk in elk geval aan een paar toiletartikelen. Fijn om bij je te hebben, zijn een tandenborstel en deo, een paar schone kleren, maar ook een spannend boek. Houd ook een plekje vrij in je tas voor je smartphone en een oplader, medicijnen als je die gebruikt en een comfortabel reiskussen. Het belangrijkst zijn natuurlijk je paspoort of ID-kaart, overige reisdocumenten en wat geld voor onderweg.

Neem de volgende items niet mee in je handbagage:

  • Prop al je grote flessen shampoo en haargel in je ruimbagage. Vloeistoffen en gels in je handtas in verpakkingen groter dan 100 mililiter worden ingenomen. Scherpe voorwerpen, zoals een Zwitsers zakmes of schaar, en gevaarlijke producten en stoffen, zoals benzine, vuurwerk en vuurwapens, worden ook in beslag genomen.

Welke kleren aan te doen als je gaat vliegen:

  • De lange, smalle gangpaden in vliegtuigen zijn niet bestemd voor modeshows. Doe een comfortabele outfit aan en vergeet niet om een trui of vest mee te nemen, omdat het best koud kan worden in de cabine tijdens langeafstandsvluchten. Enigszins ruim zittende platte schoenen zijn ook aan te raden.
  • Door langdurige inactiviteit kunnen sommige passagiers DVT (diepe veneuze trombose) ontwikkelen tijdens lange vluchten. Dit is een serieuze aandoening aan de bloedsomloop. Gelukkig kun je wel iets doen om het risico hierop drastisch te verkleinen. Zorg dat je genoeg drinkt, sta regelmatig op om even rond te lopen door de cabine en draag compressiekousen of -sokken.

Hoe kom je snel door de luchthavenbeveiliging als je naar Montpellier vliegt?
Je vliegreis naar Montpellier verloopt een stuk aangenamer met de juiste voorbereiding. Bekijk onze slimme tips en trucs om met gemak door de beveiligingscontrole te komen:

  • Houd je boardingpass en paspoort paraat. Daar wordt bij de security check als eerste naar gevraagd.
  • Daarna worden jij en je handtas gescand. Om dit zo vlot mogelijk te laten verlopen, kun je beter alles uit- of afdoen wat het alarm mogelijk doet rinkelen. Items zoals jas, riem en earbuds dienen – net als je bagage – apart door de scanner te gaan.
  • Je zult een momentje afstand van technologie moeten doen. Je smartphone, laptop en eventuele andere elektronische apparaten dienen ook apart gescand te worden.
  • Wil je op pad met handcrème of bodylotion? Geen enkel probleem. Zolang de verpakking niet groter is dan 100 milliliter én je deze in een afgesloten, doorzichtige zak doet, mag het gewoon mee in je handbagage.
  • Het zou kunnen dat je je schoenen uit dient te doen. Dus makkelijke instappers zijn aan te raden.
  • Scherpe items zijn niet toegestaan aan boord en worden ingenomen bij de security check. Stop ze daarom veilig weg in je ruimbagage.

Informatie over vluchten naar Montpellier
Luchthaven van aankomst
Montpellier - Mediterranean
IATA-code luchthaven van aankomst
MPL
Naam stad van aankomst
Montpellier
Retourprijs
€ 117

Populaire vluchten naar Montpellier

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 124 voor enkele vluchten en € 153 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Er gelden extra voorwaarden.

Lufthansa
Lufthansa