Goedkope vluchten naar Lanzarote

Voordeligste vluchten naar Lanzarote

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 17 voor enkele vluchten en € 100 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Er gelden extra voorwaarden.

Ryanair
Iberia
Lufthansa
TAP Portugal
Ryanair
Iberia
Transavia France
Iberia
Ryanair
Iberia

Over Lanzarote

Lanzarote is het meest noordelijk gelegen eiland van de zeven Canarische Eilanden. Het eiland is een typische winterzonbestemming waar je kunt genieten van prachtige stranden en een bijzonder vulkaanlandschap. In het Nationaal Park Timanfaya in het zuidwesten waan je je in een maanlandschap en de lavagrond van deze plek brengt uitstekende wijn voort. Lanzarote is een uniek eiland waar de kunstenaar César Manrique een duidelijke stempel op heeft weten te drukken met zijn artistieke inspanningen. Veel gebouwen en kunstobjecten op het eiland zijn van zijn ontwerp. Hoewel het eiland slechts 58 bij 20 km groot is, is hier zoveel te zien dat je aan een vakantie haast niet genoeg hebt. Het is op het eiland overigens 1 uur vroeger dan in België en je kunt hier gewoon met de euro betalen.

Vliegen naar Lanzarote

Lanzarote heeft een eigen luchthaven, namelijk Aeropuerto de Lanzarote (ACE). Officieel ligt de luchthaven in San Bartolomé, een plaatsje 5 km onder de eilandhoofdstad Arrecife. Arrecife ligt halverwege de oostkust. Je kunt vanuit België alleen via Brussel rechtstreeks naar deze bestemming vliegen. Het eiland wordt door verscheidene vluchtmaatschappijen bediend, waaronder ook enkele budgetmaatschappijen. Je zou ook in Nederland vanaf Eindhoven rechtstreeks naar het eiland kunnen vliegen. Ook vanaf deze luchthaven gaan budgetmaatschappijen naar het eiland. De vlucht duurt rond de 4,5 uur.

Voorzieningen op de luchthaven van Lanzarote

Een klein eiland als Lanzarote heeft geen grote luchthaven. De luchthaven beschikt echter wel over een groot aantal voorzieningen. Er zijn duty-freeshops te vinden en winkels met mode, etenswaren en geschenken. Daarnaast kun je bij aankomst of vertrek ook op verschillende plekken een hapje eten. Er zijn een aantal restaurants waar je onder andere vleesgerechten, Italiaanse gerechten en salades worden geserveerd. Daarnaast zijn er verschillende fastfoodketens te vinden op deze luchthaven en een aantal koffiezaken. Ook bier, wijn of tapas wordt hier op verschillende plaatsen geserveerd. Tot slot is het ook mogelijk om tegen betaling gebruik te maken van de VIP-lounge als je in alle rust en comfort op de luchthaven wilt verblijven.

Verder reizen vanaf de luchthaven van Lanzarote

Het vliegveld van Lanzarote heeft twee terminals, waarbij terminal 2, de oude terminal, enkel wordt gebruikt voor vluchten tussen de verschillende Canarische Eilanden. Voor beide terminals is een taxistandplaats. De taxi’s rijden hier voor een heel redelijk tarief. Je zou ook een bus kunnen nemen vanaf het vliegveld. Voor beide terminals is een halte waar verschillende lijnbussen langsrijden. De dienstregeling is seizoensafhankelijk, dus deze kun je het beste vooraf op de website van de touroperator bekijken. Arrecife, Puerto del Carmen, Playa Blanca en Playa Honda zijn allemaal rechtstreeks te bereiken met de bus vanaf de luchthaven. Er is uiteraard ook ruimte ingericht voor verschillende transferbussen. Een groot aantal bezoekers van Lanzarote kiest ervoor om een auto te huren, zodat ze in alle vrijheid de schoonheid van het eiland kunnen ontdekken. Via Expedia kun je een vakantiepakket boeken waarbij je ook direct een huurauto kunt reserveren. Op de luchthaven van Lanzarote zijn maar liefst acht autoverhuurbedrijven aanwezig.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.be regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Lanzarote, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.be staat voor al je vragen en opmerkingen van 8 tot 20u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Lanzarote op Expedia.be boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Populaire vluchten naar Lanzarote

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 17 voor enkele vluchten en € 100 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Er gelden extra voorwaarden.

Ryanair
Ryanair