Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Gratis annulering

Ontdek Mortsel

Ontdek Mortsel met Expedia! Vind hotels, vluchten, pakketreizen en meer, tegen de beste prijs.

Mortsel is een stadje op korte afstand van Antwerpen. Je kunt gemakkelijk een uitstapje maken naar deze grote bruisende stad en in Mortsel zelf kun je genieten van meer rustige activiteiten. Maak bijvoorbeeld een historische fiets- of wandeltocht langs fraaie monumenten, breng een bezoek aan Fort 4 om je te verdiepen in de fortengordel rond Antwerpen of om een natuurwandeling te maken, of kuier ontspannen over de Woensdagmarkt.

Een geschikte auto voor Mortsel

Of je nu vertrekt vanuit Mortsel of juist in deze stad wilt verblijven, via Expedia kun je gemakkelijk een geschikte auto huren. Voer op de zoekpagina in waar je je auto precies wilt ophalen en inleveren en op welke datums. Selecteer onder Geavanceerde opties eventueel nog extra wensen en klik vervolgens op de zoekknop. Op de overzichtspagina met de beschikbare auto's heb je in het paneel aan de linkerzijde van de pagina verschillende opties om je zoekopdracht verder te verfijnen. Filter een gewenst autotype uit het aanbod of geef bijvoorbeeld een maximumprijs aan. Als je op de kaartweergave boven de filteropties klikt, kun je in één oogopslag zien waar de verhuurders rond Mortsel gevestigd zijn. Op nog geen 2 kilometer van de plaats ligt Luchthaven Antwerpen waar je een auto kunt huren. Verder zijn de meeste nabijgelegen verhuurders te vinden in het centrum van de stad Antwerpen, nabij het centraal station. Als je met de trein aankomt in Antwerpen, kun je dus snel doorreizen met je gereserveerde auto. Je kunt je reservering tot kort voor het ophaalmoment gratis annuleren en de kosten voor de verzekering zijn inbegrepen bij de totaalprijs.

Parkeren in Mortsel

Mortsel is opgedeeld in verschillende parkeerzones. In het centrum geldt voor het overgrote deel betaald parkeren. In enkele straten geldt een parkeerverbod. Verder zijn er veel blauwe zones waar je met parkeerschijf maximaal 1, 2 of 4 uur mag staan. Er zijn ook een handjevol betaalde parkings waar je langer kunt parkeren. Controleer of je accommodatie een eigen parkeerplaats heeft om te besparen.