Topactiviteiten in Dubai

Activiteiten, bezienswaardigheden en rondleidingen
Dubai Creek bevat een rivier of beek, steden en een baai of haven

Geweldige activiteiten in het diverse Dubai

De bijzondere metropool Dubai wordt omringd door de woestijn en is onderdeel van de Verenigde Arabische Emiraten. In deze stad kun je genieten van het uitzicht vanaf de Burj Khalifa, een middagje gaan skiën bij Ski Dubai of heerlijk gaan shoppen in enorme winkelcentra, zoals in de Dubai Mall of de Mall of the Emirates. Bovendien zijn er verschillende excursies in Dubai om ook wat van de omgeving te zien. Zo kun je een dag de prachtige woestijn intrekken of een andere levendige stad verkennen, zoals Abu Dhabi.

Dingen om te doen in Dubai

Wil je graag genieten van een rondleiding door Dubai om een goede eerste indruk van de stad te krijgen? Dan kun je meegaan met de sightseeing-tour door Dubai - Halve dag. Onder leiding van een gids ontdek je diverse bezienswaardigheden in Dubai, zoals het Burj al Arab Hotel en het Dubai Museum. Ook kun je gaan shoppen op een van de leuke markten, zoals de Gold Souk en de Spice Souk. Als je ook wilt bewegen tijdens je vakantie, kun je een poolpas voor sneeuwbeleving kopen. Met dit ticket kun je naar Ski Dubai gaan, een enorme skihal. Hier kun je onder meer van een besneeuwde berg sleeën of een ritje in een gondelbaan maken. Met kinderen is een uitje naar het Aquaventure Waterpark een goede keuze. In dit grootse waterpark van het Midden-Oosten tref je niet alleen extreme glijbanen aan, maar ook verkoelende zwembaden en een prachtig privéstrand. Ben je op zoek naar een fijne accommodatie op een centrale locatie, bijvoorbeeld dicht bij de diverse activiteiten in Dubai? Neem dan eens een kijkje bij de hotels in Dubai.

Dagactiviteiten in Dubai

Dubai is bovendien een goed startpunt om de leuke omgeving te ontdekken. Ga bijvoorbeeld een dag de natuur in tijdens een woestijnsafari met barbecuediner standaard vanuit Dubai. Je zult met een 4x4 de uitgestrekte woestijn intrekken en je kunt onderweg de mooiste foto’s schieten. Aan het eind van de middag zul je genieten van de zonsondergang en een heerlijk diner om deze excursie compleet te maken. Ontdek je liever een leuke stad? Ga dan mee met de Abu Dhabi-dagtour met lunch vanuit Dubai. Tijdens deze dag zul je onder leiding van een Engelstalige gids op stap gaan in de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten. Je bezoekt onder andere de Sheikh Zayed-moskee, de Heritage Village en de Yas Mall, waar je goed kunt shoppen. Heb je zin gekregen om vakantie te vieren in Dubai en alle hoogtepunten te ontdekken? Dan kun je het beste naar de pagina met vluchten naar Dubai gaan om een vlucht te selecteren.Populaire activiteiten


Populaire plekken om te bezoeken

Steden in de buurt van Dubai