Begin van hoofdinhoud

Topdeals op vluchten naar

Prijzen van de afgelopen 7 dagen. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Mogelijk gelden er extra voorwaarden.

Populaire vluchten met TK

Prijzen van de afgelopen 7 dagen. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Mogelijk gelden er extra voorwaarden.

Recentelijke beoordelingen over Turkish Airlines

Mar 2, 2020

Geen WiFi

Feb 19, 2020

Geen

Feb 14, 2020

Wat meer beenruimte, dan zou alles perfect zijn

Feb 12, 2020

Vliegen met turkish airlines is super

Nov 16, 2019

Goed in het algemeeb

Oct 21, 2019

Super content !

Vliegen met Turkish Airlines

Over Turkish Airlines


De nationale Turkse luchtvaartmaatschappij Turkish Airlines heeft zich sinds haar oprichting in 1933 ontwikkeld tot een van de meest toonaangevende vervoerders. Turkish Airlines is niet voor niets meermaals uitgeroepen tot beste luchtvaartmaatschappij van Europa. De meer dan 300 Boeing- en Airbus-toestellen in de vloot van Turkish Airlines vliegen op een al bijna even groot aantal bestemmingen. Samen met onder meer United Airlines, Egyptair en Lufthansa behoort Turkish Airlines tot de beroemde Star Alliance. Boek je bij Turkish Airlines, dan kun je kiezen om te reizen in Economy of Business Class. Vaste klanten kunnen deelnemen aan het loyaliteitsprogramma Miles & Smiles.


Turkish Airlines topbestemmingen


Turkish Airlines biedt dagelijks diverse vluchten aan vanaf Brussels Airport (BRU) naar de luchthavens Istanbul Sabiha Gökçen (SAW) en Istanbul Atatürk (IST). Beide vliegvelden bieden een ideale uitvalsbasis voor een stedentrip naar deze aantrekkelijke en bruisende stad aan de Bosporus. Binnen een paar uur ben je op de magische kruising waar Europa en Azië elkaar ontmoeten. Met een korte overstap in Istanbul reis je overigens ook eenvoudig naar de Luchthaven Antalya (AYT). Zo lig je in een paar uur tijd heerlijk ontspannen op het strand aan de kristalheldere zee in het zuiden van Turkije.


Praktische informatie Turkish Airlines


Turkish Airlines biedt je de mogelijkheid om online in te checken en vooraf je instapkaart te downloaden en uit te printen. Bij bepaalde vluchten kun je ook gebruikmaken van inchecken via je mobiele telefoon of via de selfservicekiosk op de luchthaven. Bekijk de actuele voorwaarden op de website van de maatschappij en je bent helemaal op de hoogte van de incheckmogelijkheden voor jouw vlucht. Zowel op binnenlandse als internationale vluchten mag je bij Turkish Airlines in de klasse Economy doorgaans maximaal 20 kg bagage inchecken. Bij vluchten in Business Class ligt dit maximum op 30 kg. Bovendien mag je in Economy Class 1 item aan handbagage meenemen van maximaal 8 kilo. In de Business Class mag je 2 items van maximaal 8 kg meenemen aan boord. De voorwaarden verschillen nog wel eens per route waar je op vliegt. Bekijk dus ook in dit geval voor je gaat vliegen even de site voor alle details over de bagage die op jouw vlucht meegenomen mag worden.