Goedkope vluchten naar Reus

Over Reus

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Reus? Dan ben je bij Expedia.be aan het juiste adres: we bieden een ruime keuze aan luchtvaartmaatschappijen, meer vluchten en diverse vertrek- en aankomsttijden. Waar je reis ook begint, Expedia.nl biedt de goedkoopste vliegtickets naar Catalonië. Je bespaart nog meer als je je vlucht combineert met een hotel. Ben je flexibel? Boek dan extra voordelige last minute vliegtickets naar Reus bij Expedia.be.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.be regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Reus, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.be staat voor al je vragen en opmerkingen van 8 tot 20u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Reus op Expedia.be boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Veelgestelde vragen

Wat is de naam van Reus luchthaven?
Als je met het vliegtuig komt, hoef je niet lang stil te staan bij vliegveldopties Reus heeft maar één luchthaven, Reus (REU).
Hoe ver is REU van het centrum van Reus?
Reus (REU) is in de buurt van de stad. Het is ongeveer 4 kilometer van het centrum van Reus.
Waar kan ik meer informatie vinden over het wijzigen of annuleren van mijn vlucht naar Reus?
Voor meer informatie over het wijzigen of annuleren van je vlucht naar Reus kun je terecht op onze klantenservicepagina.
Op welke manier vind ik voordelige vluchten naar Reus met een flexibel wijzigingsbeleid?
Bij veel airlines kun je je vlucht omboeken zonder daarvoor een wijzigingstoeslag te hoeven betalen. Je betaalt enkel het verschil tussen de oorspronkelijke vlucht en de nieuwe geselecteerde vlucht. Wanneer je zoekt naar vluchten naar Reus, kun je de filter ‘Geen wijzigingstoeslagen’ selecteren.
Wat is het beste vliegveld om Reus te bereiken?
Wie naar Reus vliegt, komt aan op een van de twee grote vliegvelden. Barcelona (BCN-Internationale luchthaven Barcelona) vind je op 85 kilometer afstand van de binnenstad. REU is hier 4 kilometer vandaan.
Hoeveel vliegtuigmaatschappijen vliegen op Reus?
Er zijn 65 airlines die Reus verbinden met 181 bestemmingen wereldwijd.
Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen naar Reus?
Vueling en EasyJet zijn twee van de meest bekende luchtvaartmaatschappijen die naar Reus vliegen. Vaak kiezen passagiers Londen als vertrekpunt. Vueling is de maatschappij met de meeste vluchten naar de stad.
Hoeveel directe vluchten gaan er naar Reus?
Naar een nieuwe bestemming vliegen, is het meest comfortabel zonder tussendoor te hoeven overstappen. Als je naar Reus gaat, zijn er gelukkig elke week 2948 non-stop vliegroutes om uit te kiezen.
Vanaf welke bestemming vertrekken de populairste vluchten naar Reus?
Vliegtuigpassagiers komen in de meeste gevallen vanuit Stadscentrum, El Arenal of Viterbo als ze naar Reus gaan.
Hoelang duurt de vlucht naar Reus?
Als Stadscentrum je vertrekpunt is, ben je ongeveer 2 uur en 15 minuten onderweg met het vliegtuig voordat je in Reus aankomt. Van gate tot gate vanaf El Arenal naar dit vliegveld duurt ongeveer 1 uur en 8 minuten en vanaf Viterbo is het 2 uur en 4 minuten vliegen.
Hoe vind je de voordeligste vliegtickets naar Reus?
Je kent er vast ook wel een: de jet-setter die op de een of andere manier keer op keer de goedkoopste vliegtickets vindt. Wil je weten hoe jij dit ook kunt doen? Wacht in elk geval niet tot het laatste moment met het boeken van je vlucht.Een andere slimme tactiek om de goedkoopste vliegtickets te scoren, is aanbiedingen vergelijken. Als je bestemming meerdere vliegvelden heeft, kan het de moeite waard zijn om ook de prijzen van de minst drukke luchthaven op te zoeken.Ten slotte, onthoud dat snel handelen voordeel oplevert. Breng jezelf op de hoogte van de ticketprijzen en wees bereid om direct jouw ticket aan te schaffen. De beste deals zijn meestal snel weg.Hoe kom je je vlucht naar Reus het beste door?Ongeacht waar je de grond verlaat, vliegen naar Reus is geen probleem als je goed voorbereid bent. We hebben wat reistips verzameld om je vakantie zo goed mogelijk te beginnen.Wat je het beste mee kunt nemen in je handbagage:
  • Ook een langere vlucht kan best plezierig zijn met de juiste spullen in je handbagage. Op de eerste plaats: een aantal simpele toiletartikelen. Handig om bij je hebben, zijn een tandenborstel, tandpasta en een lippenbalsem, extra ondergoed, maar natuurlijk ook een goed boek. Houd ook een plekje vrij voor je smartphone en een oplader, de nodige medicijnen en een reiskussen. Wat zeker niet mag ontbreken, zijn natuurlijk je paspoort, reisdocumenten en wat contant geld.
  • Stop grote flessen shampoo en conditioner in je ruimbagage. Vloeistoffen en gels in je handbagage in verpakkingen groter dan 100 mililiter mogen niet mee. Scherpe voorwerpen, zoals een Zwitsers zakmes of schaar, en gevaarlijke goederen, zoals verfspuitbussen, bleek en vuurwapens, zijn ook niet toegestaan in de cabine.
  • De smalle gangpaden van een vliegtuig zijn niet bepaald geschikt voor een modeshow. Draag comfortabel zittende kleding en denk eraan om een vest of trui mee te nemen, aangezien het best koud kan worden tijdens een lange vlucht. Wat ruimer zittende platte schoenen zijn ook aan te raden.
  • Door langdurig stil te zitten, kunnen sommige passagiers diepe veneuze trombose krijgen tijdens lange vluchten. Dit is een serieuze aandoening die veroorzaakt wordt door een verminderde bloedsomloop. Gelukkig kun je iets doen om het risico hierop drastisch te verkleinen. Drink voldoende, loop zo nu en dan het gangpad op en af en draag steunkousen om de bloedsomloop te stimuleren.

Hoe kom je snel door de luchthavenbeveiliging als je naar Reus vliegt?
Je vliegreis naar Reus verloopt een stuk vlotter als je jezelf goed voorbereidt. Ontdek hier onze beste tips om met gemak door de beveiliging te komen:
  • De security wil eerst zien dat je een geldige ID-kaart hebt en idem boardingpass. Houd deze dus bij de hand.
  • Je jas of jasje, broekriem, sleutels en andere kleine items, zoals muntgeld, gaan in een bak door de securityscanner. Dit gaat een stuk sneller als je ze verwijdert voordat je aan de beurt bent.
  • Je zult een momentje afstand van je digitale wereld moeten doen. Je tablet, telefoon en andere elektronische apparaten of gadgets gaan ook apart door de scanner.
  • Vergeet niet om gels en vloeistoffen uit je handkoffer te halen. Deze dienen meestal apart door de X-ray te gaan. Elke verpakking mag niet meer kunnen bevatten dan 100 milliliter en alle vloeistoffen dienen bij elkaar in één doorzichtige, afgesloten zak van 1 liter gepresenteerd te worden.
  • Het zou kunnen dat je je schoenen uit dient te doen. Instappers of makkelijke sneakers zijn een goed idee.
  • Voorkom dat je per ongeluk verboden voorwerpen in je handtas meedraagt. Wil je scherpe voorwerpen, zoals messen of gereedschap, meenemen op reis? Stop ze dan in je ruimbagage. Ze zijn niet toegestaan aan boord.

Informatie over vluchten naar Reus
Luchthaven van aankomstInternationale luchthaven Barcelona
IATA-code aankomstluchthavenBCN
Naam aankomststadBarcelona
Vluchtprijs€ 74