Voordeligste vluchten naar Córdoba

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Aan de grootte kun je het misschien niet direct afzien maar Córdoba was ooit een van de belangrijkste steden ter wereld. Uit vroeger tijden zijn vele monumenten overgebleven zoals de Mezquita, een kathedraal in het gebouw van een moskee. Dankzij de ligging in het zuiden van Spanje, aan de rivier de Guadalquivir, kunnen de temperaturen in Córdoba zomers aardig oplopen.

Vind een vlucht naar Córdoba

Córdoba is te bereiken vanaf Seville Airport (SVQ), Federico García Lorca Airport (GRX) in Granada of Málaga Airport (AGP). Met een rechtstreekse vlucht vanaf Brussels Airport (BRU) of Brussels South Charleroi Airport (CRL) vlieg je dagelijks binnen 3 uur naar Sevilla of Málaga. Ook vanaf Ostend–Bruges International Airport (OST), Antwerp International Airport (ANR) en Liège Airport (LGG) zijn er meerdere malen per week directe vluchten naar Málaga.

Vlieg je liever naar Granada? Dan maak je een tussenstop op Adolfo Suárez Madrid - Barajas Airport (MAD) of Barcelona - El Prat Airport (BCN) vanwaar dagelijks vluchten richting Granada gaan. In dit geval zal je iets langer onderweg zijn dan de 3 uur naar de andere steden.

Maak je gebruik van de autohuur in Córdoba, stop dan in een van de talloze mooie plaatsen in de buurt. In vele dorpen vind je de typisch Moorse witte huizen en mozaïeken. Hoewel de grootste hoogtepunten in Cordoba te vinden zijn, vind je dezelfde sfeer ook in andere plaatsen terug.

Zorg er ook voor dat je een hotel boekt in Córdoba zodat je helemaal voorbereid aan je reis kunt beginnen.

Topbezienswaardigheden en activiteiten in Córdoba

Aangekomen in Córdoba kun je de enorme Mezquita zien vanaf de Romeinse brug. Links zie je de Alcázar de los Reyes Cristianos. Allebei zijn ze zeker een bezoekje waard.

In het historische centrum vind je de Calleja de las Flores, een straat vol met bloemen. Deze en vele andere bezienswaardigheden maken Córdoba tot een ideale bestemming voor een stedentrip of culturele vakantie met bijvoorbeeld het hele gezin of een vriendengroep.

Populaire vluchten naar Córdoba

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.