Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Gratis annulering

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia rekent geen extra kosten aan als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Super autodeals in Turnhout

Alle huurauto’s in Turnhout

Ontdek Turnhout

Ontdek Turnhout met Expedia! Vind hotels, vluchten, pakketreizen en meer, tegen de beste prijs.

Huur een auto in Turnhout met Expedia

De stad Turnhout ligt vlak bij de Nederlandse grens en heeft een gezellig winkelhart en een aantal historische bezienswaardigheden, waaronder het Kasteel van de hertogen van Brabant, de Sint-Pieterskerk en het knusse Begijnhof. Verder is Turnhout een goed uitgangspunt om het aangrenzende Vennengebied en steden als Antwerpen en Mechelen te bezoeken. Als je een auto huurt, kun je Turnhout en de omgeving in alle vrijheid verkennen. Reserveer snel en gemakkelijk online een huurauto via Expedia.

Vind jouw huurauto in Turnhout

Als je op onze website naar een huurauto in Turnhout zoekt, kun je eenvoudig zien op welke locaties je een huurauto kunt ophalen. Aan de rand van Turnhout zijn een paar ophaallocaties van lokale autoverhuurders. Je hebt echter verreweg de meeste keuze als je je huurauto ophaalt op Luchthaven Antwerpen (ANR) (circa 40 minuten rijden) of Luchthaven Brussel (BRU) (circa 1 uur rijden). Hier zijn verschillende internationale autoverhuurders gevestigd, waaronder ook voordelige maatschappijen.

Je kunt de gevonden huurauto's ook gemakkelijk sorteren op onder andere prijsklasse, verhuurder en bepaalde specificaties. Ga je in de zomer touren in de omgeving van Turnhout, door de schone Kempen, dan kies je voor een auto met airconditioning. Als er kleine kinderen meegaan, geef je aan dat je een auto met kinderzitjes wilt. Ben je van plan om steden in de buurt te bezoeken, zoals Antwerpen en Leuven, ga dan voor een compacte auto. Je kunt ook aangeven dat de auto over een navigatiesysteem moet beschikken, zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat je verdwaalt.

Rijden in Turnhout

Deel je trip naar Turnhout helemaal op jouw manier in met een huurauto. Zo rijd je ook met gemak naar een van de steden in het zuiden van Nederland, zoals Breda en Eindhoven. Turnhout heeft meerdere gratis park-and-rides aan de rand van de stad, waarvandaan je ook gemakkelijk naar het centrum kunt wandelen. Daarnaast zijn er verschillende betaalde parkings in het centrum. Je kunt in het centrum vaak tot 15 of 30 minuten gratis parkeren aan de straat, met een ticket uit de parkeerautomaat.