Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Gratis annulering

Ontdek Heraklion

Ontdek Heraklion met Expedia! Vind hotels, vluchten, pakketreizen en meer, tegen de beste prijs.

Huur een auto in Heraklion met Expedia

Heraklion, ook wel geschreven als 'Iraklion', is de bruisende hoofdstad van Kreta. De stad en de directe omgeving kenmerken zich door de vele bezienswaardigheden uit de klassieke tijd. Een van de bekendste daarvan is Knossos, waar je een beeld krijgt van de Minoïsche beschaving die hier vroeger heerste. In de stad zelf zijn in het Archeologisch Museum prachtige schatten verzameld. En zo zijn er verspreid over het eiland veel bestemmingen die je niet mag missen. Regel online via Expedia een huurauto om niets te hoeven missen.

Een auto huren op Heraklion

Als je na je landing op Luchthaven Iraklion meteen met de auto naar je bestemming wilt kunnen rijden, reserveer je via Expedia het model dat je wenst te gebruiken. Aan de zuidkant van het vliegveld vind je diverse aanbieders. Als de afstand te groot is om wandelend af te leggen, worden er shuttles aangeboden naar de plek waar je auto klaarstaat. Onder de verhuurders bevinden zich hoofdzakelijk namen die wereldwijd actief zijn, maar ook enkele kleinere bedrijven. Op onze site kun je eenvoudig aangeven welk autoverhuurbedrijf je wilt gebruiken. Vul de datums in waarop je de wagen wilt ophalen en terugbrengen en selecteer daarna simpelweg je favoriete verhuurder. Om het zoekaanbod te verfijnen, kun je bovendien het autotype aangeven. Kies bijvoorbeeld een midsizemodel waar je comfortabel met het hele gezin in past of ga voor een cabriolet als je de hele dag van de Griekse zon wilt genieten. Het merendeel van de wagens is uitgerust met airconditioning, iets wat je niet wilt missen in de zomer. De prijzen lopen behoorlijk uiteen, dus het is wel zo handig dat je het aanbod kunt sorteren op prijs. Soms is een voordelig model immers voldoende om aan al je wensen te voldoen.

Rijden op Heraklion

De luchthaven ligt pal naast de stad, dus als je daar je accommodatie hebt, kun je er zo naartoe rijden. Boek bij Expedia een hotel met eigen parkeergelegenheid, zodat je je auto dichtbij kunt parkeren. Er zijn in Heraklion ook parkeergarages te vinden in en nabij het stadscentrum. Zorg dat je op de hoogte bent van de Griekse verkeersregels, bijvoorbeeld dat voor bestuurders die nog geen twee jaar hun rijbewijs bezitten, een alcoholverbod geldt, en dat op smalle, hellende wegen stijgend verkeer voorrang heeft. Met je huurauto bereik je eenvoudig schitterende plekken als het strand van Matala of het Venetiaanse Chania.