Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Gratis annulering

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia rekent geen extra kosten aan als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Super autodeals in Aalst

Alle huurauto’s in Aalst

Ontdek Aalst

Ontdek Aalst met Expedia! Vind hotels, vluchten, pakketreizen en meer, tegen de beste prijs.

Huur een auto in Aalst met Expedia

De Oost-Vlaamse stad Aalst ligt aan de rivier de Dender en heeft een historisch centrum met verschillende schone gebouwen, waaronder de Sint-Martinuskerk, het Belfort en de Borse van Amsterdam. Daarnaast is Aalst vooral bekend vanwege zijn carnaval, dat een van de grootste in België is. Verder ligt Aalst dicht bij Brussel, Gent en Antwerpen en kun je er heerlijk touren door het groene Scheldeland. Verken de omgeving van Aalst in je eigen tempo met een huurauto. Je reserveert er een in een paar eenvoudige stappen op Expedia.be.

Vind jouw huurauto in Aalst

Wanneer je een huurauto zoekt in Aalst, kijk je eerst welke ophaallocatie het handigst zou zijn voor je reis. Zo vind je aan de rand van Aalst een paar internationale autoverhuurders. Voor meer keuzemogelijkheden kun je het beste een huurauto reserveren bij een van de verhuurders op Luchthaven Brussel (BRU). Hier heb je volop de keuze uit bekende internationale autoverhuurmaatschappijen, waaronder een aantal budgetbedrijven.

Als je op onze website naar een huurauto in Aalst zoekt, kun je niet alleen eenvoudig de verschillende ophaallocaties zien, maar ook het autoaanbod op jouw voorkeuren filteren. Als je bijvoorbeeld veel door Aalst zelf of steden in de buurt gaat rijden, kun je het beste een compact model reserveren, zodat ook smalle straatjes geen probleem zijn. Ga je in de zomer een rondrit maken door het schone Scheldeland, dan kun je een cabriolet huren zodat je de groene omgeving helemaal in je op kunt nemen. Als je met het hele gezin uitstapjes gaat maken naar steden in de buurt, zoals Gent en Brussel, boek je een groot model huurauto, van middelgroot tot personenbus. Daarnaast kun je bijvoorbeeld nog kiezen of je een automaat of handgeschakelde auto wilt en of deze over een navigatiesysteem moet beschikken.

Rijden in Aalst

Wat je ook wilt gaan doen in Aalst, met een huurauto heb je alle vrijheid. Zo kun je een tocht langs belangrijke punten uit de Grote Oorlog rondom Aalst maken zoals jij dat wilt. Je kunt in het centrum van Aalst betaald parkeren aan de straat of in een van de parkings. Op enkele parkings kun je op zon- en feestdagen en 's nachts gratis parkeren.