GASTRONOMISCH DINER:
Receptie:
- Glas sherry met Argentijnse pasteitjes “empanada”.
Inzendingen:
- Minestrone van groenten.
- Gepekelde vis.
- Vegetarische quiche met julienne groenten en bladerdeeg.
- Empanadas Criollas.
Hoofdgerecht:
- Chorizobiefstuk gegarneerd met frites of gemengde salade.
- Gemengde brochette met paillé aardappelen.
- ¼ Champagne Kip met champagne ui, kruiden en rustieke aardappelgarnituur.
- Sorrentinos (kip en groenten) met roze saus.
- Groentenrisotto met kipblokjes.
Dessert:
- IJs met kiwi en aardbeiensaus.
- Tiramisu.
- Traditionele broodpudding met room en dulce de leche.
Drank:
- Mineraalwater.
- Frisdrank of sap.
- Bierbal.
- Rode wijn.
TANGO SHOW
De tangoshow van Homero Manzi wordt het meest gekozen door het plaatselijke publiek omdat het trouw is aan de traditionele stijl van tango, dans met warmte en eenvoud. Dit zie je ook terug in de zelfgemaakte maaltijden.
Dansers verleiden het publiek in de groepsnummers vooral door het plezier dat ze hebben. Duetten richten zich op de sensualiteit van de tango, elk paar krijgt de kans om hun vaardigheden te tonen in de onberispelijke klassieke bewegingen, waardoor het publiek een open ovatie krijgt. Het zijn meestal lokale mensen die de liedjes en de dansvorm goed kennen.
PRIVÉTRANSFER
Opmerking: Je kunt kiezen voor een privé-auto tot 4 personen (minimaal 2 personen).