expedia

Manarola:Authentieke Pesto maken in Cinque Terre met proeverij en wijn

Van Curioseety SRLS
Wat is inbegrepen?
  • Mobiele voucher
  • Directe bevestiging
Overzicht
  • Leer traditionele Ligurische pesto bereiden
  • Geniet van een authentieke les pesto maken
  • Proef de vruchten van je arbeid in een gezellige sfeer
  • Zet je tanden in vers belegde Ligurische focaccia
  • Neem het recept mee om je gast thuis te verrassen
Locatie van activiteit
  • Focacceria Pie De Campu
    • La Spezia Manorala
    • Manarola, Italy
Verzamelpunt/inwisselingslocatie
  • Focacceria Pie De Campu
    • La Spezia Manarola
    • 19017, La Spezia, Italy

Beschikbaarheid controleren


Sorry, deze activiteit is niet beschikbaar op ma. 15 dec
Kies een andere datum.
Content op deze pagina is mogelijk geproduceerd door machinevertaling

Wat is wel en niet inbegrepen

  • InbegrepenInbegrepen
    Pesto met vijzel Hands-on kookles
  • InbegrepenInbegrepen
    Pesto proeverij met huisgemaakte focaccia
  • InbegrepenInbegrepen
    1 glas Cinque terre witte wijn
  • InbegrepenInbegrepen
    Neem het recept mee om je gast thuis te verrassen!
  • Niet inbegrepenNiet inbegrepen
    Overschrijvingen

Belangrijke info voor je boekt

  • Geef eventuele dieetbeperkingen van tevoren door.
  • In overeenstemming met de EU-regelgeving over consumentenrechten, vallen activiteitenservices voor accommodaties niet onder het herroepingsrecht. Het annuleringsbeleid van de leverancier is van toepassing

Wat je kan verwachten

Leer hoe je een authentieke pestosaus maakt van een lokale foodie en chef-kok in Manarola in de Cinque Terre. Proef heerlijke handgemaakte focaccia en geniet van een glas lokale wijn.Ontdek de tradities achter de beroemde pestosaus en leer deze te bereiden van een lokale foodie en thuiskok in het prachtige Cinque Terre.

Dompel jezelf onder in een typisch Italiaanse sfeer, in het prachtige dorpje Manarola. Maak kennis met je plaatselijke chef-kok en maak je klaar om je kookkunsten te verbeteren; je zult de meest verse ingrediënten gebruiken, zoals basilicum en pijnboompitten.

Leer pesto bereiden met een marmeren vijzel, op de meest traditionele manier, terwijl je meer te weten komt over de Ligurische culinaire tradities. Ga aan het einde van de les even zitten en geniet samen met je vrienden en familie van de vruchten van je arbeid.

Locatie

Locatie van activiteit
  • LOB_ACTIVITIESLOB_ACTIVITIES
    Focacceria Pie De Campu
    • La Spezia Manorala
    • Manarola, Italy
Verzamelpunt/inwisselingslocatie
  • PEOPLEPEOPLE
    Focacceria Pie De Campu
    • La Spezia Manarola
    • 19017, La Spezia, Italy