Ontdek het traditionele wijnmaakproces en de Elzasregio in een familiewijnmakerij die dateert uit 1778. Geniet van een rondleiding door de wijnmakerij, die nu biologisch produceert. Volg je gids naar de kelder, die werd gebouwd in 1850, waar je het traditionele Elzasser wijnmaakproces ontdekt, van het plukken van de druiven tot het bottelen. Daarna proef je de resultaten van dit proces tijdens een proeverij van verschillende wijnen.
Neem na je rondleiding plaats voor de lunch in ons nieuwe 100% meeslepende restaurant. Proef Elzasser specialiteiten van een menu dat speciaal voor de feestdagen is samengesteld, waaronder een Elzasser vleespastei (of veggiepastei) en de uitzonderlijke Elzasser foie gras. Bij elk gerecht wordt een wijn geserveerd. Lounge muziek en beelden geprojecteerd op de muren nemen je mee in onze wereld, waar wijn en toerisme nauw met elkaar verbonden zijn…
Lokale kazen en dessert worden geserveerd na de hoofdmaaltijd en je hebt de mogelijkheid om flessen wijn te kopen als souvenir van je tijd in de Elzas.
Je krijgt ook een klein flesje glühwein en een stuk Elzasser ontbijtkoek cadeau.