Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Geen toeslagen bij Expedia op bijna elke boeking die je wijzigt of annuleert.

Zoek door meer dan 590.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd.

Profiteer van de prijsgarantie voor je reis.


Via Nazionale

Wandel door deze historische straat en bekijk bijzondere bouwwerken, zoals de schitterende neoklassieke kunsthal en een fraai gedecoreerde kerk uit de zeventiende eeuw.

De Via Nazionale is een belangrijke straat die het Piazza della Repubblica, in de buurt van het Station Roma Termini, verbindt met het Piazza Venezia in het centrum van de Rome. Bezichtig de Chiesa di San Paolo Entro le Mura, een belangrijk gebedshuis dat gevuld is met prachtige kunstwerken.

De historische Via Nazionale ligt tussen twee piazzas in Rome en er zijn heel veel winkels te vinden waar je merkkleding, lederwaren en sportkleding kunt kopen. Geniet van het voortreffelijke eten bij de verschillende restaurants en cafés. Bekijk eeuwenoude monumenten, zoals het standbeeld van koning Victor Emanuel II op het Piazza Venezia.

Zoek de zeventiende-eeuwse Santa Caterina a Magnanapoli op aan de westkant van de Via Nazionale. Deze bijzondere kerk is gewijd aan Catharina van Siena. Bewonder het rijkversierde interieur waar nog overblijfselen te zien zijn van de fresco's die de Italiaanse kunstschilder Antoniazzo Romano in de vroege renaissance maakte. In de koepel van de kerk is het werk Glorie van de Eeuwige Vader van Francesco Rosa te zien.

Neem een kijkje bij de eerste Amerikaanse protestantse kerk die in Rome werd gebouwd, de Chiesa di San Paolo Entro le Mura. Deze kerk werd voltooid aan het einde van de negentiende eeuw en is ontworpen in neogotische stijl door de Engelse architect George Edmund Street. Er zijn uitzonderlijke mozaïeken te zien van de Engelse kunstenaar Edward Burne-Jones op de achterste muren en in de apsis van de kerk. Er worden ook wisselende kunsttentoonstellingen georganiseerd op deze plek.

Het bijzondere neoklassieke Palazzo delle Esposizioni op de Via Nazionale doet dienst als kunsthal, museum en cultureel centrum. Woon hier een filmvertoning of multimedia-evenement bij. Bekijk internationale moderne kunst bij een expositie. In het paleis worden ook artistieke workshops gegeven.

Als je in Rome wilt winkelen, is een accommodatie in de buurt van de Via Nazionale zeker aan te bevelen. Er zijn zowel luxehotels als goedkopere appartementen te vinden. Deze beroemde straat ligt op wandelafstand van het Station Roma Termini. Je kunt ook de metro nemen naar het station Repubblica - Teatro dell'Opera. Je komt dan uit in de buurt van het Piazza Della Repubblica aan de Via Nazionale.

Kuier in je eigen tempo over de levendige Via Nazionale om de mooiste winkels en historische plekken te ontdekken.


Beste hotelaanbiedingen in Via Nazionale

Alle 4.990 hotels in Via Nazionale weergeven
Hotel Quirinale € 148
Hotel Quirinale

Hotel Quirinale

Via Nazionale 7, Rome
   
  4,1
  / 5, op basis van 2.525 beoordelingen
  4.0 van 5.0

  Dit romantische hotel ligt in Repubblica, vlak bij Piazza della Repubblica en Teatro dell'Opera di Roma. Ook Basilica di Santa Maria Maggiore en Piazza Venezia liggen binnen 2 km afstand.

  Hotel Artemide € 270
  Hotel Artemide

  Hotel Artemide

  Via Nazionale 22, Rome
    
   4,8
   / 5, op basis van 2.085 beoordelingen
   4.0 van 5.0

   Dit wellness hotel ligt in Repubblica, binnen 10 minuten lopen van Teatro dell'Opera di Roma en Basilica di Santa Maria Maggiore. Ook Piazza Venezia en Monument van Victor Emanuel II liggen binnen 15 minuten lopen.

   Rome Glam Hotel
   Rome Glam Hotel

   Rome Glam Hotel

   Via Nazionale 82, Rome
     
    4,7
    / 5, op basis van 343 beoordelingen
    4.0 van 5.0

    Dit hotel ligt in Repubblica, binnen 10 minuten lopen van Palazzo delle Esposizioni en Palazzo del Quirinale. Ook Keizerlijke Fora en Piazza Venezia liggen binnen 15 minuten lopen.

    1880 Atypical Rooms
    1880 Atypical Rooms

    1880 Atypical Rooms

    via Nazionale 66, Rome
      
     4,8
     / 5, op basis van 135 beoordelingen
     0.0 van 5.0

     Deze accommodatie in een herenhuis ligt in Repubblica, binnen 15 minuten lopen van Teatro dell'Opera di Roma, Basilica di Santa Maria Maggiore en Piazza Venezia. Ook Monument van Victor Emanuel II en Forum Romanum liggen binnen 15 minuten lopen.

     Hotel Hiberia
     Hotel Hiberia

     Hotel Hiberia

     Via XXIV Maggio, 8, Rome
       
      4,0
      / 5, op basis van 413 beoordelingen
      3.0 van 5.0

      Dit hotel ligt in Municipio Roma I, binnen 10 minuten lopen van Trajan's Market, Piazza Venezia en Forum Romanum.

      Hotel St. Moritz € 93
      Hotel St. Moritz

      Hotel St. Moritz

      Via Nazionale 51, Rome
        
       3,5
       / 5, op basis van 143 beoordelingen
       3.0 van 5.0

       Dit hotel ligt in Repubblica, binnen 10 minuten lopen van Palazzo Valentini, Piazza Venezia en Monument van Victor Emanuel II. Ook Teatro dell'Opera di Roma en Forum Romanum liggen binnen 15 minuten lopen.

       Hotel Esposizione Roma
       Hotel Esposizione Roma

       Hotel Esposizione Roma

       Via Nazionale 66, Rome
         
        3,5
        / 5, op basis van 676 beoordelingen
        3.0 van 5.0

        Dit hotel ligt in Repubblica, binnen 10 minuten lopen van Palazzo Valentini en Teatro dell'Opera di Roma. Ook Piazza Venezia en Monument van Victor Emanuel II liggen binnen 15 minuten lopen.

        Eurostars International Palace
        Eurostars International Palace

        Eurostars International Palace

        Via Nazionale 46, Rome
          
         3,9
         / 5, op basis van 1.942 beoordelingen
         4.0 van 5.0

         Dit romantische hotel ligt in Repubblica, binnen 10 minuten lopen van Teatro dell'Opera di Roma en Basilica di Santa Maria Maggiore. Ook Piazza Venezia en Monument van Victor Emanuel II liggen binnen 15 minuten lopen.

         Topdeals op vluchten naar Via Nazionale

         Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.