Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Geen toeslagen bij Expedia op bijna elke boeking die je wijzigt of annuleert.

Doorzoek meer dan 321.000 hotels en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd.

Profiteer van de prijsgarantie voor je reis.


Via Marsala

Ten oosten van het Station Roma Termini loopt een straat die vlak bij veel historische bezienswaardigheden en winkelgebieden in de stad ligt.

Wandel over de Via Marsala en bezichtig de basilica minor die dateert uit het einde van de negentiende eeuw. Snuffel tussen de luxegeschenken, kleding en schoonheidsproducten in het winkelcentrum van het Station Roma Termini; het Forum Termini. Neem een kijkje bij het Museo Nazionale Romano en bewonder eeuwenoude kunstwerken in de buurt van de Via Marsala. Deze straat heeft een uitstekende ligging nabij winkelgebieden, traditionele Italiaanse pizzeria's, wijnbars en veel beroemde historische gebouwen.

Breng een bezoek aan de rooms-katholieke parochiekerk en titelkerk Basilica del Sacro Cuore di Gesù aan de Via Marsala. Bestudeer de sierlijke neorenaissancistische bouwstijl en werp je blik op de schitterende albasten zuilen en het marmeren altaar in de kerk. Deze kerk werd in de negentiende eeuw ingewijd en aan het begin van de twintigste eeuw kreeg het de status van een basilica minor.

Wandel een stukje verder over de Via Marsala richting het Palazzo Massimo alle Terme van het Museo Nazionale Romano. Neem een gids mee voor een persoonlijke of groepsrondleiding en bekijk schitterende oude kunstwerken, zoals de Hellenistische Prins en de Stervende Niobide. In dit fraaie neorenaissancistische bouwwerk zijn enkele van de mooiste kunstwerken uit de klassieke oudheid ondergebracht.

Op ongeveer tien minuten wandelen van de Via Marsala staat de spectaculaire titelkerk Basilica di Santa Maria degli Angeli e dei Martiri. Deze kerk dateert uit de zestiende eeuw en is een prachtig voorbeeld van barokke architectuur. Volg een rondleiding en bestudeer de mooie religieuze beelden, waaronder een altaarstuk waarop de kruisiging wordt afgebeeld.

Er staan talloze geschikte accommodaties aan de Via Marsala, van luxehotels tot goedkopere appartementen. Als je Italië per trein verkent, is de Via Marsala een goede locatie voor een overnachting, want de straat ligt vlak bij het Station Roma Termini. Neem je de metro naar de straat, dan kun je uitstappen bij het metrostation Termini.

Vanaf de Via Marsala is het een kort stukje wandelen naar de wijk Monti waar je de meest stijlvolle wijnbars en hipste restaurants van Rome vindt.


Beste hotelaanbiedingen in Via Marsala

Alle 4.747 hotels in Via Marsala weergeven
Locanda Otello

Locanda Otello

Via Marghera 13, Rome
2,7
/ 5, op basis van 26 beoordelingen
1.0 van 5.0

Dit hotel ligt in Rione XVIII Castro Pretorio, binnen 15 minuten lopen van Piazza della Repubblica, Teatro dell'Opera di Roma en Basilica di Santa Maria Maggiore. Ook Forum Romanum en Galleria Borghese liggen binnen 2 km afstand.

Best Western Premier Hotel Royal Santina

Best Western Premier Hotel Royal Santina

Via Marsala 22, Rome
4,3
/ 5, op basis van 439 beoordelingen
4.5 van 5.0

Dit hotel ligt in Esquilino, binnen 10 minuten lopen van Piazza della Repubblica en Teatro dell'Opera di Roma. Ook Basilica di Santa Maria Maggiore en Galleria Borghese liggen binnen 2 km afstand.

€ 65
Hotel Agorà

Hotel Agorà

Via Marsala 80, Rome
3,6
/ 5, op basis van 71 beoordelingen
0.0 van 5.0

Deze bed & breakfast ligt in Esquilino, binnen 15 minuten lopen van Piazza della Repubblica, Teatro dell'Opera di Roma en Basilica di Santa Maria Maggiore. Ook Forum Romanum en Colosseum liggen binnen 3 km afstand.

Hotel Rimini

Hotel Rimini

Via Marghera 17, Rome
3,7
/ 5, op basis van 156 beoordelingen
0.0 van 5.0

Deze accommodatie ligt in Rione XVIII Castro Pretorio, binnen 15 minuten lopen van Piazza della Repubblica en Teatro dell'Opera di Roma. Ook Basilica di Santa Maria Maggiore en Galleria Borghese liggen binnen 2 km afstand.

Hotel Marsala

Hotel Marsala

Via Marsala, 36, Rome
2,7
/ 5, op basis van 186 beoordelingen
2.5 van 5.0

Dit hotel ligt in Esquilino, binnen 10 minuten lopen van Piazza della Repubblica en Teatro dell'Opera di Roma. Ook Basilica di Santa Maria Maggiore en Galleria Borghese liggen binnen 2 km afstand.

Hotel Madison

Hotel Madison

Via Marsala, 60, Rome
3,5
/ 5, op basis van 333 beoordelingen
3.5 van 5.0

Dit hotel ligt in Esquilino, binnen 15 minuten lopen van Piazza della Repubblica en Teatro dell'Opera di Roma. Ook Basilica di Santa Maria Maggiore en Galleria Borghese liggen binnen 3 km afstand.

Hotel Siracusa

Hotel Siracusa

Via Marsala 50, Rome
3,5
/ 5, op basis van 228 beoordelingen
3.0 van 5.0

Dit hotel ligt in Esquilino, binnen 10 minuten lopen van Teatro dell'Opera di Roma en Basilica di Santa Maria Maggiore. Ook Trajan's Market en Forum Romanum liggen binnen 2 km afstand.

Hotel Corot

Hotel Corot

Via Marghera 15-17, Rome
3,8
/ 5, op basis van 403 beoordelingen
3.5 van 5.0

Dit hotel ligt in Rione XVIII Castro Pretorio, binnen 15 minuten lopen van Piazza della Repubblica en Teatro dell'Opera di Roma. Ook Basilica di Santa Maria Maggiore en Galleria Borghese liggen binnen 2 km afstand.

Beste Vlucht + Hotelaanbiedingen Via Marsala

Topdeals op vluchten naar Via Marsala

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.