Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Geen toeslagen bij Expedia op bijna elke boeking die je wijzigt of annuleert.

Doorzoek meer dan 321.000 hotels en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd.

Profiteer van de prijsgarantie voor je reis.


Via del Corso

Bekijk decadente zalen en eeuwenoude religieuze plekken, kuier door smalle steegjes en rust wat uit op de pleinen aan deze hoofdstraat van het historische centrum van Rome.

Wandel over de Via del Corso en bezichtig het huis van de Italiaanse premier en verschillende Romeinse kerken. Snuffel wat rond in de grote designerwinkels tussen trendy kleding en schoenen. Via del Corso een mooie plek om een wandeling door het historisch centrum van Rome te beginnen, want het Pantheon en andere bijzondere historische gebouwen staan hier vlakbij.

Wandel over het Piazza del Popolo, een van de bekendste pleinen van Rome waar een obelisk uit de dertiende v.Chr. staat. De beroemde Via del Corso verbindt het Piazza del Popolo en het centrale plein van Rome, het Piazza Venezia. Op deze plek vind je het beste traditionele Italiaanse eten van Rome.

Plan een bezichtiging in de San Carlo al Corso, een rooms-katholieke parochiekerk, titelkerk en basilica minor. Wandel door het centrale gewelf en bestudeer de fresco Val van Opstandige Engelen, van de bekende Italiaanse barokschilder Giacinto Brandi. Merk het bijzondere altaarstuk op, dat is geschilderd door Carlo Maratta.

Het Piazza Venezia aan het zuidelijke uiteinde van de Via del Corso staat bekend als het centrale trefpunt van Rome. Op deze plek kun je ook Il Vittoriano bewonderen, een monument van wit marmer ter ere van koning Victor Emanuel II. Werp ook een blik op de andere historische gebouwen die aan dit plein staan, zoals het Palazzo Bonaparte en het Palazzo Venezia.

Op het Piazza del Popolo kun je genieten van fraaie marmeren sculpturen en fonteinen. Dit historische plein ligt aan het noordelijke uiteinde van de Via del Corso. Midden op dit plein staat de eeuwenoude obelisk uit Heliopolis, een stad uit het oude Egypte.

Neem een kijkje bij de Galleria Doria Pamphilj om meesterwerken van Italiaanse kunstenaars als Titiaan, Caravaggio en Rafaël te bekijken. Bewonder de sierlijke kamers van het Palazzo Doria Pamphilj. Deze weelderige ruimten zijn al sinds de zeventiende eeuw het onderkomen van adellijke Italiaanse families.

Verblijf in een luxehotel of appartement in het historische centrum van Rome, vlak bij de Via del Corso. Je kunt ook voor een accommodatie kiezen die iets verder weg ligt, want de Via del Corso is gemakkelijk lopend te bereiken vanaf het metrostation Spagna.

De vele eeuwenoude religieuze monumenten, grote designerwinkels en voortreffelijke restaurants aan de Via del Corso maken deze straat een geweldige plek om je bezoek aan de hoofdstad van Italië te beginnen.


Beste hotelaanbiedingen in Via del Corso

Alle 112 hotels in Via del Corso weergeven
€ 77
Terrazza del Corso

Terrazza del Corso

22 Via del Corso, Rome
0.0 van 5.0

Dit pension ligt in Stadscentrum van Rome, Rome.

Piazza del Popolo (0,2 km) • Villa Borghese (0,8 km) • Galleria Nazionale d'Arte Moderna e Contemporanea (0,9 km) • Sint-Pietersbasiliek (1,9 km) • Trevifontein (1 km)

Hotel Piranesi

Hotel Piranesi

Via del Babuino, 196, Rome
4.5 van 5.0

Dit hotel ligt in Pincio, binnen 5 minuten lopen van Santa Maria del Popolo en Piazza del Popolo. Ook Villa Borghese en Trevifontein liggen binnen 2 km afstand.

Fendi Private Suites

Fendi Private Suites

Via della Fontanella di Borghese, 48, Rome
5.0 van 5.0

Dit luxe hotel ligt in Stadscentrum van Rome, binnen 10 minuten lopen van Caffe Greco, Pantheon en Piazza del Popolo. Ook Trevifontein en Piazza Navona liggen binnen 15 minuten lopen.

Splendor Suite Roma

Splendor Suite Roma

Piazza San Lorenzo in Lucina, 35, Rome
0.0 van 5.0

Deze bed & breakfast ligt in Stadscentrum van Rome, binnen 10 minuten lopen van Galleria Alberto Sordi, Pantheon en Trevifontein. Ook Piazza del Popolo en Piazza Navona liggen binnen 15 minuten lopen.

Hotel Babuino 181 Luxury Suites

Hotel Babuino 181 Luxury Suites

Via Del Babuino 181, Rome
4.0 van 5.0

Dit gezinsvriendelijke hotel in Rome ligt in de historische wijk, binnen 15 minuten lopen van Piazza del Popolo en Trevifontein. Ook Villa Borghese en Pantheon liggen binnen 2 km afstand.

The Telegraph Suites

The Telegraph Suites

Via del Mancino 11, Rome
0.0 van 5.0

Dit appartement ligt in Rione II Trevi, vlak bij Piazza Venezia en Monument van Victor Emanuel II. Ook Trevifontein en Keizerlijke Fora liggen binnen 10 minuten lopen.

Condotti 29

Condotti 29

Via dei Condotti 29, Rome
0.0 van 5.0

Deze accommodatie in een herenhuis ligt in Stadscentrum van Rome, binnen 10 minuten lopen van Caffe Greco, Trevifontein en Pantheon. Ook Piazza Venezia en Monument van Victor Emanuel II liggen binnen 15 minuten lopen.

Hotel Mozart

Hotel Mozart

Via dei Greci, 23b, Rome
4.5 van 5.0

Dit hotel ligt in Stadscentrum van Rome, binnen 10 minuten lopen van Piazza di Spagna en Piazza del Popolo. Ook Pantheon en Trevifontein liggen binnen 15 minuten lopen.

Beste Vlucht + Hotelaanbiedingen Via del Corso

Topdeals op vluchten naar Via del Corso

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.