Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Geen toeslagen bij Expedia op bijna elke boeking die je wijzigt of annuleert.

Zoek door meer dan 590.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd.

Profiteer van de prijsgarantie voor je reis.


Via del Corso

Bekijk decadente zalen en eeuwenoude religieuze plekken, kuier door smalle steegjes en rust wat uit op de pleinen aan deze hoofdstraat van het historische centrum van Rome.

Wandel over de Via del Corso en bezichtig het huis van de Italiaanse premier en verschillende Romeinse kerken. Snuffel wat rond in de grote designerwinkels tussen trendy kleding en schoenen. Via del Corso een mooie plek om een wandeling door het historisch centrum van Rome te beginnen, want het Pantheon en andere bijzondere historische gebouwen staan hier vlakbij.

Wandel over het Piazza del Popolo, een van de bekendste pleinen van Rome waar een obelisk uit de dertiende v.Chr. staat. De beroemde Via del Corso verbindt het Piazza del Popolo en het centrale plein van Rome, het Piazza Venezia. Op deze plek vind je het beste traditionele Italiaanse eten van Rome.

Plan een bezichtiging in de San Carlo al Corso, een rooms-katholieke parochiekerk, titelkerk en basilica minor. Wandel door het centrale gewelf en bestudeer de fresco Val van Opstandige Engelen, van de bekende Italiaanse barokschilder Giacinto Brandi. Merk het bijzondere altaarstuk op, dat is geschilderd door Carlo Maratta.

Het Piazza Venezia aan het zuidelijke uiteinde van de Via del Corso staat bekend als het centrale trefpunt van Rome. Op deze plek kun je ook Il Vittoriano bewonderen, een monument van wit marmer ter ere van koning Victor Emanuel II. Werp ook een blik op de andere historische gebouwen die aan dit plein staan, zoals het Palazzo Bonaparte en het Palazzo Venezia.

Op het Piazza del Popolo kun je genieten van fraaie marmeren sculpturen en fonteinen. Dit historische plein ligt aan het noordelijke uiteinde van de Via del Corso. Midden op dit plein staat de eeuwenoude obelisk uit Heliopolis, een stad uit het oude Egypte.

Neem een kijkje bij de Galleria Doria Pamphilj om meesterwerken van Italiaanse kunstenaars als Titiaan, Caravaggio en Rafaël te bekijken. Bewonder de sierlijke kamers van het Palazzo Doria Pamphilj. Deze weelderige ruimten zijn al sinds de zeventiende eeuw het onderkomen van adellijke Italiaanse families.

Verblijf in een luxehotel of appartement in het historische centrum van Rome, vlak bij de Via del Corso. Je kunt ook voor een accommodatie kiezen die iets verder weg ligt, want de Via del Corso is gemakkelijk lopend te bereiken vanaf het metrostation Spagna.

De vele eeuwenoude religieuze monumenten, grote designerwinkels en voortreffelijke restaurants aan de Via del Corso maken deze straat een geweldige plek om je bezoek aan de hoofdstad van Italië te beginnen.


Beste hotelaanbiedingen in Via del Corso

Alle 117 hotels in Via del Corso weergeven
Terrazza del Corso € 69
Terrazza del Corso

Terrazza del Corso

22 Via del Corso, Rome
   
  4,0
  / 5, op basis van 103 beoordelingen
  0.0 van 5.0

  Dit pension ligt in het centrum van Rome.

  Piazza del Popolo (0,2 km) • Spaanse Trappen (0,2 km) • Villa Borghese (0,8 km) • Galleria Nazionale d'Arte Moderna e Contemporanea (0,9 km)

  Hotel Piranesi € 184
  Hotel Piranesi

  Hotel Piranesi

  Via del Babuino, 196, Rome
    
   4,2
   / 5, op basis van 334 beoordelingen
   4.0 van 5.0

   Dit hotel ligt in Municipio Roma I, binnen 5 minuten lopen van Santa Maria del Popolo en Piazza del Popolo. Ook Villa Borghese en Pantheon liggen binnen 2 km afstand.

   Fendi Private Suites € 592
   Fendi Private Suites

   Fendi Private Suites

   Via della Fontanella di Borghese, 48, Rome
     
    4,7
    / 5, op basis van 35 beoordelingen
    5.0 van 5.0

    Dit luxe hotel ligt in Municipio Roma I, binnen 10 minuten lopen van Ara Pacis, Pantheon en Piazza del Popolo. Ook Piazza Navona en Piazza Venezia liggen binnen 15 minuten lopen.

    Splendor Suite Roma
    Splendor Suite Roma

    Splendor Suite Roma

    Piazza San Lorenzo in Lucina, 35, Rome
      
     4,5
     / 5, op basis van 282 beoordelingen
     0.0 van 5.0

     Deze bed & breakfast ligt in Municipio Roma I, binnen 10 minuten lopen van Piazza Colonna en Pantheon. Ook Piazza del Popolo en Piazza Navona liggen binnen 15 minuten lopen.

     Hotel Mozart
     Hotel Mozart

     Hotel Mozart

     Via dei Greci, 23b, Rome
       
      4,2
      / 5, op basis van 545 beoordelingen
      4.0 van 5.0

      Dit hotel ligt in Municipio Roma I, binnen 10 minuten lopen van Piazza di Spagna en Piazza del Popolo. Ook Pantheon en Piazza Venezia liggen binnen 2 km afstand.

      The Telegraph Suites
      The Telegraph Suites

      The Telegraph Suites

      Via del Mancino 11, Rome
        
       4,6
       / 5, op basis van 342 beoordelingen
       0.0 van 5.0

       Dit appartement ligt in Municipio Roma I, vlak bij Piazza Venezia en Monument van Victor Emanuel II. Ook Keizerlijke Fora en Pantheon liggen binnen 10 minuten lopen.

       Condotti 29
       Condotti 29

       Condotti 29

       Via dei Condotti 29, Rome
         
        4,2
        / 5, op basis van 63 beoordelingen
        0.0 van 5.0

        Deze accommodatie in een herenhuis ligt in Municipio Roma I, binnen 10 minuten lopen van Piazza Colonna en Pantheon. Ook Piazza Venezia en Monument van Victor Emanuel II liggen binnen 15 minuten lopen.

        Infinity Hotel Roma
        Infinity Hotel Roma

        Infinity Hotel Roma

        Via Della Vite 14, Rome
          
         4,5
         / 5, op basis van 377 beoordelingen
         3.0 van 5.0

         Dit luxe hotel ligt in Municipio Roma I, binnen 10 minuten lopen van Piazza Colonna en Pantheon. Ook Piazza Venezia en Monument van Victor Emanuel II liggen binnen 15 minuten lopen.

         Beste Vlucht + Hotelaanbiedingen Via del Corso

         Topdeals op vluchten naar Via del Corso

         Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.