Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Boek een Vlucht + Hotel samen en bespaar tot 18%.

Doorzoek meer dan 321.000 hotels en 400 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd.

Profiteer van de prijsgarantie voor je reis.


Via del Babuino

Deze straat is gevuld met designerboetieks en antiekwinkels, en staat bekend als een van de beste winkelgebieden in het historische centrum van Rome.

Loop over de beroemde straat tussen het Piazza del Popolo en de Spaanse Trappen; de Via del Babuino. Hier worden allerlei luxeartikelen verkocht, zoals sieraden, kleding, schoenen en accessoires. Wandel met een gids langs de beroemdste bezienswaardigheden van Rome, zoals de Trevifontein en het Pantheon.

Verken een van de beste winkelgebieden van Rome in de buurt van verschillende bekende bezienswaardigheden. Bekijk een eeuwenoud standbeeld van een liggende Silenus, halverwege de Via del Babuino. Bijzonder aan dit beeld is dat lokale bewoners het ofwel verschrikkelijk, ofwel prachtig vinden.

Aan het ene uiteinde van de Via del Babuino ligt het bekende Piazza del Popolo. Dit grote stadsplein is een historische ontmoetingsplaats. Bestudeer de eeuwenoude obelisk uit Heliopolis, Egypte. De obelisk stamt uit de dertiende eeuw v.Chr. De Fontana del Nettuno, ook wel Neptunusfontein, prijkt hier aan de westzijde van het plein.

Aan het zuidelijke uiteinde van de straat vind je de Spaanse Trappen uit de achttiende eeuw. De Trappen werden ontworpen door Francesco De Sanctis en deze plek ontwikkelde zich tot een populaire ontmoetingsplek voor kunstenaars en dichters in de twintigste eeuw. Onder aan de Trappen staat een fontein met een half gezonken schip; de Fontana della Barcaccia.

Kuier langs de historische bezienswaardigheden aan de Via del Babuino. Als je met een gids meegaat, kom je waarschijnlijk langs de Spaanse Trappen, de Trevifontein, het Pantheon en het Piazza Navona. Het Pantheon is een beroemd gebouw uit de tweede eeuw dat alle goden vereert en de Trevifontein is een van de mooiste fonteinen van Rome, uitgevoerd in de uitbundige rococostijl.

De metrostations Spagna en Flaminio liggen het dichtst bij de Via del Babuino. Deze straat is de ideale plek als je een dagje wilt winkelen en de eeuwenoude stad wilt verkennen. In dit gebied zijn zowel luxesuites als kleine hotelkamers te vinden.

Vanaf de Via del Babuino is het slechts een klein stukje wandelen naar de openbare tuinen van de Villa Borghese. Onderweg kun je jezelf trakteren op een traditioneel Italiaans ijsje bij een van de vele kiosken.


Beste hotelaanbiedingen in Via del Babuino

Alle 4.102 hotels in Via del Babuino weergeven
130 €
Hotel Manfredi Suite in Rome

Hotel Manfredi Suite in Rome

Via Margutta 61, Rome
4,6
/ 5, op basis van 376 beoordelingen
3.0 van 5.0

This family-friendly Rome hotel is located in the historical district, within a 10-minute walk of Piazza di Spagna and Piazza del Popolo. Villa Borghese and Colosseum are also within 2 mi (3 km).

194 €
Hotel Babuino 181 Luxury Suites

Hotel Babuino 181 Luxury Suites

Via Del Babuino 181, Rome
4,8
/ 5, op basis van 51 beoordelingen
4.0 van 5.0

This family-friendly Rome hotel is located in the historical district, within a 15-minute walk of Piazza del Popolo and Trevi Fountain. Villa Borghese and Pantheon are also within 1 mi (2 km).

114 €
Hotel Piranesi

Hotel Piranesi

Via del Babuino, 196, Rome
4,2
/ 5, op basis van 112 beoordelingen
4.0 van 5.0

Located in Pincio, this hotel is within a 5-minute walk of Santa Maria del Popolo and Piazza del Popolo. Villa Borghese and Trevi Fountain are also within 1 mi (2 km).

97 €
Hotel Forte

Hotel Forte

Via Margutta 61, Rome
4,2
/ 5, op basis van 147 beoordelingen
3.0 van 5.0

Located in Pincio, this hotel is within a 10-minute walk of Piazza di Spagna and Piazza del Popolo. Trevi Fountain and Pantheon are also within 1 mi (2 km).

134 €
Valadier Hotel

Valadier Hotel

Via Della Fontanella 15, Rome
4,0
/ 5, op basis van 458 beoordelingen
4.0 van 5.0

Set on a cobbled side street off the Piazza del Popolo square, this renovated Rome townhouse is 500 meters (a quarter-mile) from the Spanish Steps and overlooks the green Villa Borghese park.

170 €
Hotel Art by the Spanish Steps

Hotel Art by the Spanish Steps

Via Margutta 56, Rome
4,4
/ 5, op basis van 329 beoordelingen
4.0 van 5.0

Near the Spanish Steps

85 €
Maison Evelina

Maison Evelina

Via del Babuino 76, Rome
4,8
/ 5, op basis van 19 beoordelingen
0.0 van 5.0

Located in Rome City Centre, this townhouse accommodation is within a 10-minute walk of Caffe Greco and Piazza del Popolo. Trevi Fountain and Pantheon are also within 15 minutes.

544 €
Rocco Forte Hotel De Russie

Rocco Forte Hotel De Russie

Via del Babuino 9, Rome
4,6
/ 5, op basis van 10 beoordelingen
5.0 van 5.0

Located in Pincio, this luxury hotel is within a 5-minute walk of Santa Maria del Popolo and Piazza del Popolo. Villa Borghese and Trevi Fountain are also within 1 mi (2 km).

Beste Vlucht + Hotelaanbiedingen Via del Babuino

Topdeals op vluchten naar Via del Babuino

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.