Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Geen toeslagen bij Expedia op bijna elke boeking die je wijzigt of annuleert.

Doorzoek meer dan 321.000 hotels en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd.

Profiteer van de prijsgarantie voor je reis.


Via del Babuino

Deze straat is gevuld met designerboetieks en antiekwinkels, en staat bekend als een van de beste winkelgebieden in het historische centrum van Rome.

Loop over de beroemde straat tussen het Piazza del Popolo en de Spaanse Trappen; de Via del Babuino. Hier worden allerlei luxeartikelen verkocht, zoals sieraden, kleding, schoenen en accessoires. Wandel met een gids langs de beroemdste bezienswaardigheden van Rome, zoals de Trevifontein en het Pantheon.

Verken een van de beste winkelgebieden van Rome in de buurt van verschillende bekende bezienswaardigheden. Bekijk een eeuwenoud standbeeld van een liggende Silenus, halverwege de Via del Babuino. Bijzonder aan dit beeld is dat lokale bewoners het ofwel verschrikkelijk, ofwel prachtig vinden.

Aan het ene uiteinde van de Via del Babuino ligt het bekende Piazza del Popolo. Dit grote stadsplein is een historische ontmoetingsplaats. Bestudeer de eeuwenoude obelisk uit Heliopolis, Egypte. De obelisk stamt uit de dertiende eeuw v.Chr. De Fontana del Nettuno, ook wel Neptunusfontein, prijkt hier aan de westzijde van het plein.

Aan het zuidelijke uiteinde van de straat vind je de Spaanse Trappen uit de achttiende eeuw. De Trappen werden ontworpen door Francesco De Sanctis en deze plek ontwikkelde zich tot een populaire ontmoetingsplek voor kunstenaars en dichters in de twintigste eeuw. Onder aan de Trappen staat een fontein met een half gezonken schip; de Fontana della Barcaccia.

Kuier langs de historische bezienswaardigheden aan de Via del Babuino. Als je met een gids meegaat, kom je waarschijnlijk langs de Spaanse Trappen, de Trevifontein, het Pantheon en het Piazza Navona. Het Pantheon is een beroemd gebouw uit de tweede eeuw dat alle goden vereert en de Trevifontein is een van de mooiste fonteinen van Rome, uitgevoerd in de uitbundige rococostijl.

De metrostations Spagna en Flaminio liggen het dichtst bij de Via del Babuino. Deze straat is de ideale plek als je een dagje wilt winkelen en de eeuwenoude stad wilt verkennen. In dit gebied zijn zowel luxesuites als kleine hotelkamers te vinden.

Vanaf de Via del Babuino is het slechts een klein stukje wandelen naar de openbare tuinen van de Villa Borghese. Onderweg kun je jezelf trakteren op een traditioneel Italiaans ijsje bij een van de vele kiosken.


Beste hotelaanbiedingen in Via del Babuino

Alle 4.746 hotels in Via del Babuino weergeven
Hotel Manfredi Suite in Rome

Hotel Manfredi Suite in Rome

Via Margutta 61, Rome
3.5 van 5.0

Dit gezinsvriendelijke hotel in Rome ligt in de historische wijk, binnen 10 minuten lopen van Piazza di Spagna en Piazza del Popolo. Ook Villa Borghese en Colosseum liggen binnen 3 km afstand.

Hotel Piranesi

Hotel Piranesi

Via del Babuino, 196, Rome
4.5 van 5.0

Dit hotel ligt in Pincio, binnen 5 minuten lopen van Santa Maria del Popolo en Piazza del Popolo. Ook Villa Borghese en Trevifontein liggen binnen 2 km afstand.

Hotel Babuino 181 Luxury Suites

Hotel Babuino 181 Luxury Suites

Via Del Babuino 181, Rome
4.0 van 5.0

Dit gezinsvriendelijke hotel in Rome ligt in de historische wijk, binnen 15 minuten lopen van Piazza del Popolo en Trevifontein. Ook Villa Borghese en Pantheon liggen binnen 2 km afstand.

Hotel Art by the Spanish Steps

Hotel Art by the Spanish Steps

Via Margutta 56, Rome
4.5 van 5.0

Dit hotel ligt in Stadscentrum van Rome, binnen 10 minuten lopen van Piazza di Spagna en Piazza del Popolo. Ook Trevifontein en Pantheon liggen binnen 2 km afstand.

Piazzetta Margutta - My Extra Home

Piazzetta Margutta - My Extra Home

Via Margutta 3, Rome
0.0 van 5.0

Dit appartement ligt in Pincio, binnen 15 minuten lopen van Piazza del Popolo en Trevifontein. Ook Villa Borghese en Pantheon liggen binnen 2 km afstand.

Valadier Hotel

Valadier Hotel

Via Della Fontanella 15, Rome
4.5 van 5.0

Dit gezinsvriendelijke hotel in Rome ligt in de historische wijk, binnen 2 km afstand van Santa Maria del Popolo, Piazza del Popolo en Villa Borghese. Ook Pantheon en Trevifontein liggen binnen 2 km afstand.

Hotel Forte

Hotel Forte

Via Margutta 61, Rome
3.5 van 5.0

Dit hotel ligt in Pincio, binnen 10 minuten lopen van Piazza di Spagna en Piazza del Popolo. Ook Trevifontein en Pantheon liggen binnen 2 km afstand.

Canova Tadolini Luxury Rooms & Suites

Canova Tadolini Luxury Rooms & Suites

Via del Babuino, 151, Rome
0.0 van 5.0

Deze romantische accommodatie in een herenhuis ligt in Pincio, binnen 10 minuten lopen van Piazza di Spagna en Piazza del Popolo. Ook Trevifontein en Pantheon liggen binnen 15 minuten lopen.

Beste Vlucht + Hotelaanbiedingen Via del Babuino

Topdeals op vluchten naar Via del Babuino

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.