Welkom op de website van Expedia TAAP

Er zijn veiligheidsproblemen met uw huidige browser. Vanaf 2017 begint Expedia met het blokkeren van verkeer via verouderde browsers. Het wordt zeer aanbevolen om zo snel mogelijk een moderne browserversie te downloaden om Expedia te kunnen blijven gebruiken.

Gebruik uw Expedia TAAP-account om u aan te melden.

Als u lid bent van TAAP en dit de eerste keer is dat u een bezoek brengt aan de nieuwe Expedia TAAP-site, dan dient u uw Expedia-account te koppelen aan een TAAP-account. Meld u aan bij het Expedia-account dat u wilt gebruiken en klik op 'Registreren'


Uw cookies zijn in deze browser uitgeschakeld. Mogelijk werken niet alle websitefuncties zoals het hoort. Geef Expedia toestemming om cookies in te stellen of gebruik een andere browser.

Nog geen lid van Expedia TAAP?

Als u nog niet geregistreerd bent bij het Expedia Travel Agent Affiliate Programme, maar wel van plan bent om lid te worden, klik dan op de knop 'Registreren' om een account aan te maken!

Waarom aansluiten bij TAAP?

Expedia wil u graag de mogelijkheid bieden om lid te worden van het toonaangevende reisnetwerk in de reisbranche. Verdien geweldige commissies via het Expedia Travel Agent Affiliate Programme (TAAP) op:
  •   Pakketten
  •   Hotels
  •   Vluchten
  •   Autoverhuur
  •   Activiteiten