Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia rekent geen extra kosten aan als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Het National September 11 Memorial

Dit is het eerbetoon aan de duizenden mensen die hier op 11 september 2001 het leven lieten. Voor zowel de plaatselijke bevolking als de toeristen is het een aangrijpend en somber monument.

Het 9/11 Memorial & Museum eert de slachtoffers van de aanslagen van 11 september en geeft het bedrijvige Lower Manhattan een gevoel van sombere rust.

Na de terroristische aanslagen op 11 september 2001 werd Ground Zero een emotioneel slagveld. Overlevenden, familieleden van overledenen en de overheid worstelden met de manier waarop zij de mensen die in het World Trade Center waren overleden het best konden eren. Hoewel het nu een plaats voor reflectie is, is Ground Zero ook bedoeld als een oase van rust waar kantoorpersoneel, toeristen en bezoekers kunnen genieten van een prachtig vormgegeven landschapsplein.

Er zijn twee enorme vijvers op de plaats waar vroeger de Twin Towers stonden, elk met een waterval die symbool staat voor het verlies van mensenlevens en van fysieke ruimte veroorzaakt door de terroristische aanslagen. In de zijkant van de vijvers staan de namen van alle 2977 overledenen. Dit monument en het omliggende Memorial Plaza, een gebied van 2,5 vierkante kilometer met 400 bomen, werd precies 10 jaar na de aanslagen geopend. Vlakbij staat de Survivor Tree, een perenboom die ernstig verbrand werd aangetroffen onder het puin van de Twin Towers. De boom ging tegen alle verwachting in niet dood en staat nu weer fier rechtop, een bloeiend symbool van hoop.

Onder het Memorial Plaza bevindt zich het 9/11 Memorial Museum, waarvan de opening staat gepland voor 2014. Op pleinniveau is de buitenkant van de ingang van het museum zo ontworpen dat het lijkt alsof een deel van een van de Twin Towers op zijn kant ligt. Het museum heeft vlak na de aanslagen diverse bijzondere voorwerpen verzameld.

Ruim tien jaar na de aanslagen op het World Trade Center is dit gebied nog altijd vooral een bouwplaats. Een van de zeven geplande gebouwen, One World Trade Center, of de Freedom Tower, zal na voltooiing in 2013 met zijn 539 meter het drie-na-hoogste gebouw ter wereld zijn.

Het 9/11 Memorial & Museum bevindt zich in Lower Manhattan en is bereikbaar met de metro of de bus. De toegang tot het 9/11 Memorial is gratis, maar je hebt wel een bezoekerspas nodig. Kijk op de officiële 9/11 Memorial website voor meer informatie.


National September 11 Memorial Reisgids


Kaart

Beste hotelaanbiedingen in National September 11 Memorial

Alle 4.648 accommodaties in de buurt van National September 11 Memorial weergeven
Courtyard New York Downtown Manhattan/World Trade Center € 102
Courtyard New York Downtown Manhattan/World Trade Center

Courtyard New York Downtown Manhattan/World Trade Center

133 Greenwich Street, New York, NY
   
  3.5 van 5.0 Sterren

  Dit hotel ligt in Manhattan, op 10 minuten wandelen van Wall Street, The Oculus en One World Trade Center. Ook Official NYC Information Center at City Hall en Brooklyn Bridge liggen op 2 km afstand. Rector St. Station (Greenwich St.) en Rector St. Station liggen op 5 minuten wandelen.

  World Center Hotel € 114
  World Center Hotel

  World Center Hotel

  144 Washington St, New York, NY
    
   4.0 van 5.0 Sterren

   Dit hotel ligt in Manhattan, op 10 minuten wandelen van Wall Street, One World Trade Center en National September 11 Memorial. Ook Beurs van New York en Federale, centrale bank van New York liggen op 10 minuten wandelen. Rector St. Station (Greenwich St.) en Rector St. Station liggen op 5 minuten wandelen.

   Holiday Inn Manhattan-Financial District € 94
   Holiday Inn Manhattan-Financial District

   Holiday Inn Manhattan-Financial District

   99 Washington St, New York, NY
     
    4.0 van 5.0 Sterren

    Dit hotel ligt in Manhattan, op 5 minuten wandelen van Wall Street en Beurs van New York. Ook One World Trade Center en National September 11 Memorial liggen op 10 minuten wandelen. Rector St. Station (Greenwich St.) en Rector St. Station liggen op 2 minuten wandelen.

    Artezen Hotel € 105
    Artezen Hotel

    Artezen Hotel

    24 John Street, New York, NY
      
     4.0 van 5.0 Sterren

     Dit luxe hotel ligt in Manhattan, op 5 minuten wandelen van Federale, centrale bank van New York, National September 11 Memorial en Wall Street. Ook Beurs van New York en One World Trade Center liggen op 10 minuten wandelen. Fulton St. Station (Nassau St.) ligt op maar 2 minuten wandelen en naar Fulton St. Station (Broadway) is het 2 minuten wandelen.

     New York Marriott Downtown € 143
     New York Marriott Downtown

     New York Marriott Downtown

     85 West St, New York, NY
       
      4.0 van 5.0 Sterren

      Dit hotel ligt in Manhattan, op 10 minuten wandelen van One World Trade Center, National September 11 Memorial en Beurs van New York. Ook Federale, centrale bank van New York en Wall Street liggen op 10 minuten wandelen. Rector St. Station (Greenwich St.) en Rector St. Station liggen op 5 minuten wandelen.

      Millennium Hilton New York Downtown € 124
      Millennium Hilton New York Downtown

      Millennium Hilton New York Downtown

      55 Church Street, New York, NY
        
       4.0 van 5.0 Sterren

       Dit gezinsvriendelijke hotel in New York ligt in de historische wijk, vlak bij The Oculus en National September 11 Memorial. Ook Wall Street en One World Trade Center liggen op 10 minuten wandelen. Cortlandt St. Station en Fulton St. Station (Broadway) liggen op 2 minuten wandelen.

       Radisson Hotel New York Wall Street € 157
       Radisson Hotel New York Wall Street

       Radisson Hotel New York Wall Street

       52 William St, New York, NY
         
        4.0 van 5.0 Sterren

        Dit hotel ligt in Manhattan, vlak bij Wall Street en Federale, centrale bank van New York. Ook Beurs van New York en National September 11 Memorial liggen op 10 minuten wandelen. Wall St. Station ligt op maar 2 minuten wandelen en naar Broad St. Station is het 3 minuten wandelen.

        Four Points By Sheraton New York Downtown € 95
        Four Points By Sheraton New York Downtown

        Four Points By Sheraton New York Downtown

        6 Platt St, New York, NY
          
         3.5 van 5.0 Sterren

         Dit hotel ligt in Manhattan, op 5 minuten wandelen van Wall Street en Federale, centrale bank van New York. Ook Beurs van New York en National September 11 Memorial liggen op 10 minuten wandelen. Fulton St. Station (William St.) en Wall St. Station liggen op 5 minuten wandelen.