Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia rekent geen extra kosten aan als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Metropolitan Museum of Art (The Met)

In een van de meest vermaarde kunstmusea ter wereld kun je werken bekijken die variëren van Romeinse kunst tot Rembrandt en kunst en cultuur ontdekken uit verschillende tijdperken en van verschillende beschavingen.

Het Metropolitan Museum of Art, oftewel The Met, beschikt over een van de meest gevarieerde kunstcollecties en kunstgerelateerde voorwerpen ter wereld. Van hedendaagse, hypermoderne kunstenaars en kunstbewegingen tot 2000 jaar oude voorwerpen: dankzij de bijzondere permanente collecties en tijdelijke tentoonstellingen in The Met, is dit museum een van de populairste trekpleisters in New York City.

De collectie is zo enorm dat je het onmogelijk allemaal in één keer kunt bekijken. Je kunt dus daarom het beste van te voren bedenken wat je graag wilt gaan bekijken. Gebruik de online databank van The Met om enkele de topstukken vóór je bezoek te bekijken en eventueel nadat je het museum hebt bezocht. Op de website van The Met vind je ook tips om zo veel mogelijk uit je bezoek te halen. Neem in het museum een plattegrond mee. Nog beter: volg een gratis rondleiding met een gids of doe zelf een audiorondleiding die je kunt huren.

Bekijk de werken van Jackson Pollock en Van Gogh van dichtbij, bewonder de Aanbidding der Wijzen van de 14e eeuwse Florentijnse kunstenaar Giotto en bewonder in Astor Court de hardhouten meubels uit de Ming-dynastie. Bestudeer de realistische details in het werk De Muzikanten van Carvaggio en vergaap je aan het vorstelijke voorkomen van de Sfinx van Hatsjepoet, die meer dan 7000 kilo weegt.

Neem in een café of restaurant even pauze en bekijk de lijst met actuele evenementen. Woon een lezing, workshop of korte cursus bij. Lees over de kunstenaars van wie de werken in het museum hangen of neem deel aan een workshop over kostuumontwerp, animatie of schildertechnieken. Geniet in de concertzaal van een optreden of muzikale voorstelling of bekijk een zeldzame film. De evenementen zijn gericht op gezinnen, tieners en jongere kinderen.

Het museum is dagelijks geopend en is op vrijdag en zaterdag extra lang geopend. Het museum is gesloten op Thanksgiving, Eerste Kerstdag, Nieuwjaarsdag en de eerste maandag in mei. Kinderen jonger dan 12 jaar mogen gratis naar binnen. Als je een toegangskaartje koopt, kun je dezelfde week gratis naar het museum The Cloisters, in Fort Tryon Park, waar je van alles te weten kunt komen over de kunst en cultuur van het Europa uit de middeleeuwen.

The Met vind je op Fifth Avenue bij 82nd Street, aan de oostkant van Central Park. Kijk op de website van het museum voor de meest actuele informatie over toegangsprijzen, speciale evenementen en tentoonstellingen.


Metropolitan Museum of Art Reisgids


Kaart

Beste hotelaanbiedingen in Metropolitan Museum of Art

Alle 3.125 accommodaties in de buurt van Metropolitan Museum of Art weergeven
YOTEL New York € 111
YOTEL New York

YOTEL New York

570 Tenth Avenue, New York, NY
   
  4.0 van 5.0 Sterren

  Dit in boetiekstijl ingerichte hotel ligt in Midtown, op 10 minuten wandelen van Times Square en Jacob K. Javits Convention Center. Ook Broadway en Central Park liggen op 2 km afstand. Times Sq. - 42 St. Station ligt op 12 minuten wandelen en naar 34 St. - Penn Station is het 14 minuten wandelen.

  Hudson New York, Central Park € 167
  Hudson New York, Central Park

  Hudson New York, Central Park

  358 W 58th St, New York, NY
    
   4.0 van 5.0 Sterren

   Dit hotel ligt in Midtown, op 5 minuten wandelen van Central Park en Columbus Circle. Ook Lincoln Center en Operagebouw van Metropolitan Opera liggen op 10 minuten wandelen. 59 St. - Columbus Circle Station ligt op maar 5 minuten wandelen en naar 57 St. - 7 Av Station is het 5 minuten wandelen.

   Salisbury Hotel € 110
   Salisbury Hotel

   Salisbury Hotel

   123 W 57th St, New York, NY
     
    3.0 van 5.0 Sterren

    Dit hotel ligt in Midtown, op 5 minuten wandelen van Carnegie Hall, Central Park en 5th Avenue. Ook Columbus Circle en Ed Sullivan Theater liggen op 10 minuten wandelen. 5 Av.-53 St. Station ligt op maar 4 minuten wandelen en naar 57 St. Station is het 5 minuten wandelen.

    Park Central Hotel New York € 99
    Park Central Hotel New York

    Park Central Hotel New York

    870 7th Ave, New York, NY
      
     4.0 van 5.0 Sterren

     Dit hotel ligt in Midtown, vlak bij Carnegie Hall en Ed Sullivan Theater. Ook Central Park en Broadway Theatre liggen op 5 minuten wandelen. 7 Av. Station (E 53rd St.) en 50 St. Station (Broadway) liggen op 5 minuten wandelen.

     The Roosevelt Hotel, New York City € 112
     The Roosevelt Hotel, New York City

     The Roosevelt Hotel, New York City

     45 E 45th Street, New York, NY
       
      4.0 van 5.0 Sterren

      Dit hotel ligt in Midtown, op 5 minuten wandelen van 5th Avenue en Station Grand Central Terminal. Ook Chrysler Building en Kathedraal St. Patrick's liggen op 10 minuten wandelen. Grand Central - 42 St. Station ligt op 5 minuten wandelen en naar 5 Av Station (W. 42nd St.) is het 5 minuten wandelen.

      The Belvedere Hotel € 110
      The Belvedere Hotel

      The Belvedere Hotel

      319 W 48th St, New York, NY
        
       3.5 van 5.0 Sterren

       Dit hotel ligt in Midtown, op 5 minuten wandelen van Eugene O'Neill Theatre, Times Square en Gershwin Theater. Ook Broadway en Broadway Theatre liggen op 10 minuten wandelen. 49th St. Station ligt op 6 minuten wandelen en naar 50 St. Station (Broadway) is het 7 minuten wandelen.

       Empire Hotel € 148
       Empire Hotel

       Empire Hotel

       44 W 63rd St, New York, NY
         
        4.0 van 5.0 Sterren

        Dit gezinsvriendelijke hotel ligt in het centrum van New York en bevindt zich vlak bij Operagebouw van Metropolitan Opera, Central Park en Lincoln Center. Ook Columbus Circle en Juilliard School liggen op 10 minuten wandelen. 66 St. - Lincoln Center Station en 59 St. - Columbus Circle Station liggen op 5 minuten wandelen.

        Park Lane Hotel € 153
        Park Lane Hotel

        Park Lane Hotel

        36 Central Park S, New York, NY
          
         4.0 van 5.0 Sterren

         Dit hotel ligt in Midtown, vlak bij Central Park en 5th Avenue. Ook Madison Avenue en Tiffany & Co. liggen op 5 minuten wandelen. 57 St. Station ligt op maar 3 minuten wandelen en naar 5 Av.-53 St. Station is het 6 minuten wandelen.