Voordeligste vluchten naar Washington

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

" MIA Miami naar DCA Washington 290,65 € "

" MIA Miami naar IAD Washington 322,51 € "

" MIA Miami naar BWI Baltimore 369,78 € "

" MCI Kansas City naar BWI Baltimore 426,63 € "

" JFK New York naar DCA Washington 459,16 € "

" BRU Brussel naar IAD Washington 599,85 € "

" AMS Amsterdam naar IAD Washington 644,46 € "

" CDG Parijs naar IAD Washington 840,23 € "

" JFK New York naar IAD Washington 916,05 € "

" BRU Brussel naar DCA Washington 922,53 € "Over Washington

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Washington? Dan ben je bij Expedia.be aan het juiste adres: we bieden een ruime keuze aan luchtvaartmaatschappijen, meer vluchten en diverse vertrek- en aankomsttijden. Waar je reis ook begint, Expedia.nl biedt de goedkoopste vliegtickets naar Verenigde Staten. Je bespaart nog meer als je je vlucht combineert met een hotel. Ben je flexibel? Boek dan extra voordelige last minute vliegtickets naar Washington bij Expedia.be.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.be regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Washington, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.be staat voor al je vragen en opmerkingen van 8 tot 20u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Washington op Expedia.be boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!


Ontdek Washington

Ga je op vakantie naar Washington? Raadpleeg de reisgidsen van Expedia.be voor de beste hotels, stedentrips, autoverhuurders en meer!

Alternatieve luchthavens in omgeving

  • Ronald Reagan Washington National (DCA)
  • Washington Dulles Intl. (IAD)