Voordeligste vluchten naar Modena

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

" CRL Brussel naar BLQ Bologna 141,98 € "

" EIN Eindhoven naar BLQ Bologna 184,91 € "

" ZYR Brussels naar BLQ Bologna 215,85 € "

" DUS Düsseldorf naar BLQ Bologna 236,46 € "

" OTP Boekarest naar BLQ Bologna 276,06 € "

" AMS Amsterdam naar BLQ Bologna 276,87 € "

" ZWE Antwerpen naar BLQ Bologna 297,91 € "

" QDU Düsseldorf naar BLQ Bologna 377,53 € "

" HAM Hamburg naar BLQ Bologna 413,00 € "

" CGN Cologne naar BLQ Bologna 505,44 € "Over Modena

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Modena? Dan ben je bij Expedia.be aan het juiste adres: we bieden een ruime keuze aan luchtvaartmaatschappijen, meer vluchten en diverse vertrek- en aankomsttijden. Waar je reis ook begint, Expedia.nl biedt de goedkoopste vliegtickets naar Italië. Je bespaart nog meer als je je vlucht combineert met een hotel. Ben je flexibel? Boek dan extra voordelige last minute vliegtickets naar Modena bij Expedia.be.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.be regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Modena, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.be staat voor al je vragen en opmerkingen van 8 tot 20u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Modena op Expedia.be boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!


Ontdek Modena

Ga je op vakantie naar Modena? Raadpleeg de reisgidsen van Expedia.be voor de beste hotels, stedentrips, autoverhuurders en meer!