Voordeligste vluchten naar Modena

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

" CRL Brussel naar BLQ Bologna 90,88 € "

" BRU Brussel naar BLQ Bologna 156,34 € "

" ZYR Brussels naar BLQ Bologna 221,91 € "

" EIN Eindhoven naar BLQ Bologna 222,91 € "

" ZWE Antwerpen naar BLQ Bologna 252,91 € "

" NCE Nice naar BLQ Bologna 259,28 € "

" AMS Amsterdam naar BLQ Bologna 411,67 € "

" BUD Boedapest naar BLQ Bologna 432,59 € "

" GDN Gdansk naar BLQ Bologna 453,47 € "

" RNS Rennes naar BLQ Bologna 473,32 € "Over Modena

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Modena? Dan ben je bij Expedia.be aan het juiste adres: we bieden een ruime keuze aan luchtvaartmaatschappijen, meer vluchten en diverse vertrek- en aankomsttijden. Waar je reis ook begint, Expedia.nl biedt de goedkoopste vliegtickets naar Italië. Je bespaart nog meer als je je vlucht combineert met een hotel. Ben je flexibel? Boek dan extra voordelige last minute vliegtickets naar Modena bij Expedia.be.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.be regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Modena, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.be staat voor al je vragen en opmerkingen van 8 tot 20u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Modena op Expedia.be boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!


Ontdek Modena

Ga je op vakantie naar Modena? Raadpleeg de reisgidsen van Expedia.be voor de beste hotels, stedentrips, autoverhuurders en meer!