Voordeligste vluchten naar Miami

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

" DUS Düsseldorf naar MIA Miami 333,52 € "

" CGN Cologne naar MIA Miami 496,93 € "

" BRU Brussel naar MIA Miami 511,42 € "

" AMS Amsterdam naar MIA Miami 522,26 € "

" ZYR Brussels naar MIA Miami 603,61 € "

" CDG Parijs naar MIA Miami 633,84 € "

" QDU Dusseldorf naar MIA Miami 810,48 € "

" BRU Brussel naar FLL Fort Lauderdale 810,78 € "

" ZYR Brussels naar FLL Fort Lauderdale 823,35 € "

" QKL Cologne naar MIA Miami 845,91 € "


Verbergen

Over Miami

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Miami? Dan ben je bij Expedia.be aan het juiste adres: we bieden een ruime keuze aan luchtvaartmaatschappijen, meer vluchten en diverse vertrek- en aankomsttijden. Waar je reis ook begint, Expedia.nl biedt de goedkoopste vliegtickets naar Verenigde Staten. Je bespaart nog meer als je je vlucht combineert met een hotel. Ben je flexibel? Boek dan extra voordelige last minute vliegtickets naar Miami bij Expedia.be.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.be regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Miami, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.be staat voor al je vragen en opmerkingen van 8 tot 20u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Miami op Expedia.be boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!


Ontdek Miami

Ga je op vakantie naar Miami? Raadpleeg de reisgidsen van Expedia.be voor de beste hotels, stedentrips, autoverhuurders en meer!

Alternatieve luchthavens in omgeving

  • Internationale luchthaven Miami (MIA)
  • Public Seaplane Base (MPB)