Voordeligste vluchten naar Lissabon

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

" BRU Brussel naar LIS Lissabon 71,58 € "

" EIN Eindhoven naar LIS Lissabon 183,68 € "

" ZYR Brussels naar LIS Lissabon 223,54 € "

" ZWE Antwerpen naar LIS Lissabon 280,99 € "

" MST Maastricht naar LIS Lissabon 321,99 € "

" ZYT ZYT naar LIS Lissabon 323,54 € "

" XDB Lille naar LIS Lissabon 336,11 € "

" HKG Hongkong naar LIS Lissabon 1.165,00 € "

" LIL Lille naar LIS Lissabon 2.365,93 € "

" VCP Campinas naar LIS Lissabon 7.145,04 € "


Verbergen

Over Lissabon

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Lissabon? Dan ben je bij Expedia.be aan het juiste adres: we bieden een ruime keuze aan luchtvaartmaatschappijen, meer vluchten en diverse vertrek- en aankomsttijden. Waar je reis ook begint, Expedia.nl biedt de goedkoopste vliegtickets naar Portugal. Je bespaart nog meer als je je vlucht combineert met een hotel. Ben je flexibel? Boek dan extra voordelige last minute vliegtickets naar Lissabon bij Expedia.be.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.be regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Lissabon, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.be staat voor al je vragen en opmerkingen van 8 tot 20u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Lissabon op Expedia.be boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!


Ontdek Lissabon

Ga je op vakantie naar Lissabon? Raadpleeg de reisgidsen van Expedia.be voor de beste hotels, stedentrips, autoverhuurders en meer!

Alternatieve luchthavens in omgeving

  • Humberto Delgado (LIS)