Voordeligste vluchten naar Chicago

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

" BRU Brussel naar ORD Chicago 443,12 € "

" CDG Parijs naar ORD Chicago 459,14 € "

" DUS Düsseldorf naar ORD Chicago 461,03 € "

" AMS Amsterdam naar ORD Chicago 501,83 € "

" LHR Londen naar ORD Chicago 762,47 € "

" ZYR Brussels naar ORD Chicago 948,14 € "

" ZWE Antwerpen naar ORD Chicago 1.221,37 € "

" OMA Omaha naar ORD Chicago 1.778,08 € "

" AMS Amsterdam naar MDW Chicago 1.983,19 € "

" LGW Londen naar ORD Chicago 3.132,54 € "


Verbergen

Over Chicago

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Chicago? Dan ben je bij Expedia.be aan het juiste adres: we bieden een ruime keuze aan luchtvaartmaatschappijen, meer vluchten en diverse vertrek- en aankomsttijden. Waar je reis ook begint, Expedia.nl biedt de goedkoopste vliegtickets naar Verenigde Staten. Je bespaart nog meer als je je vlucht combineert met een hotel. Ben je flexibel? Boek dan extra voordelige last minute vliegtickets naar Chicago bij Expedia.be.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.be regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Chicago, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.be staat voor al je vragen en opmerkingen van 8 tot 20u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Chicago op Expedia.be boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!


Ontdek Chicago

Ga je op vakantie naar Chicago? Raadpleeg de reisgidsen van Expedia.be voor de beste hotels, stedentrips, autoverhuurders en meer!

Alternatieve luchthavens in omgeving

  • Internationale luchthaven O'Hare (ORD)
  • Internationale luchthaven Midway (MDW)