Voordeligste vluchten naar Brussel

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

" MXP Milaan naar BRU Brussel 62,98 € "

" PRG Praag naar BRU Brussel 93,97 € "

" LIS Lissabon naar BRU Brussel 98,98 € "

" SAW Istanbul naar CRL Brussel 184,49 € "

" PRG Praag naar CRL Brussel 207,47 € "

" LIS Lissabon naar ZYR Brussels 231,54 € "

" NDR Nador naar CRL Brussel 248,63 € "

" BKK Bangkok naar BRU Brussel 660,60 € "

" BKK Bangkok naar ZYR Brussels 779,63 € "

" DKR Dakar naar ZYR Brussels 2.589,59 € "


Verbergen

Over Brussel

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Brussel? Dan ben je bij Expedia.be aan het juiste adres: we bieden een ruime keuze aan luchtvaartmaatschappijen, meer vluchten en diverse vertrek- en aankomsttijden. Waar je reis ook begint, Expedia.nl biedt de goedkoopste vliegtickets naar België. Je bespaart nog meer als je je vlucht combineert met een hotel. Ben je flexibel? Boek dan extra voordelige last minute vliegtickets naar Brussel bij Expedia.be.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.be regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Brussel, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.be staat voor al je vragen en opmerkingen van 8 tot 20u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Brussel op Expedia.be boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!


Ontdek Brussel

Ga je op vakantie naar Brussel? Raadpleeg de reisgidsen van Expedia.be voor de beste hotels, stedentrips, autoverhuurders en meer!

Alternatieve luchthavens in omgeving

  • Brussel-Nationaal (BRU)