Voordeligste vluchten naar Bodrum

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

" DUS Düsseldorf naar BJV Bodrum 232,08 € "

" AMS Amsterdam naar BJV Bodrum 238,73 € "

" BRU Brussel naar BJV Bodrum 262,41 € "

" CGN Cologne naar BJV Bodrum 406,47 € "

" STN Londen naar BJV Bodrum 475,24 € "

" CDG Parijs naar BJV Bodrum 498,23 € "

" ORY Parijs naar BJV Bodrum 500,75 € "

" ZWE Antwerpen naar BJV Bodrum 631,18 € "

" SAW Istanbul naar BJV Bodrum 697,13 € "

" IST Istanbul naar BJV Bodrum 697,13 € "Over Bodrum

Deze stad met Griekse roots behoort tot de populairste vakantiebestemmingen van Turkije. Bodrum ligt in de buurt van de Griekse eilanden, waaronder Kos, zodat je je vakantie aan de Turkse zuidwestkust een Grieks tintje kunt geven door met de ferry een dagtrip te maken. Voor Griekse cultuur kun je echter ook in Bodrum zelf blijven en bijvoorbeeld het Mausoleum van Halicarnassus bezichtigen. Verder kun je een wandeling in de haven maken, tot de late uurtjes uitgaan in het centrum, met het hele gezin zwemmen en spetteren in het Dedeman Aquapark en nog veel meer. Zoek op onze site de voordeligste vlucht naar Bodrum.

Vliegen naar Bodrum

Turkije ligt in een andere tijdzone dan België. Het is daar gedurende de wintertijd 2 uur later en tijdens de zomertijd 1 uur later, een klein tijdsverschil dus waar je niet snel een jetlag van over zult houden. Vanaf Brussels Airport (BRU) kun je met één tussenstop naar Bodrum vliegen. Deze tussenstop maak je op een van de luchthavens van Istanbul (SAW of IST), waarna je doorvliegt naar de luchthaven Milas-Bodrum (BJV). Bij elkaar ben je dan circa 7 of 8,5 uur onderweg, of nog langer afhankelijk van de precieze vlucht. Op sommige dagen vertrekt er ook een rechtstreekse vlucht, waarbij je er circa 3,5 à 5,5 uur over doet voordat je op Milas-Bodrum landt, dus het is de moeite waard alternatieve reisdatums in te vullen als je flexibel bent. Qua alternatieve vertrekvliegvelden kun je denken aan Luchthaven Schiphol (AMS) in Amsterdam. Afhankelijk van de reisdag vertrekken daarvandaan ook rechtstreekse vluchten naar Milas-Bodrum, die er 3,5 of 4 uur over doen. Vanaf Brussel en Amsterdam zijn zowel Turkse als internationale luchtvaartmaatschappijen actief, zodat je behalve de prijs, de reistijd en het aantal tussenstops ook kunt kijken met welke maatschappij je het liefst vliegt. Een alternatieve luchthaven om bijvoorbeeld via Flughafen Düsseldorf (DUS) naartoe te vliegen, is de luchthaven Izmir Adnan Menderes (ADB). Daarvandaan is het nog wel 3,5 uur rijden, maar als je niet in Bodrum zelf verblijft maar meer in het noorden, kan dit een interessante optie voor je zijn. Kijk trouwens ook eens naar de mogelijkheden van een vakantiearrangement inclusief accommodatie voor een extra voordelige vakantie naar Bodrum.

Na de landing

De luchthaven Milas-Bodrum ligt ongeveer 36 kilometer van Bodrum vandaan. Een handige manier om deze afstand te overbruggen is om via onze site een huurauto te reserveren. Deze haal je op zodra je bent geland, zodat je meteen naar je hotel kunt rijden. Kies bij een van de vele aanbieders de auto die perfect bij je wensen en budget past. Er staan ook taxi's klaar om je naar de stad te brengen en daarnaast is de bus een optie, die in ongeveer 3 kwartier de stad bereikt. Verder biedt de luchthaven zelf ook transferopties aan. Als je wat tijd te doden hebt op de luchthaven, bijvoorbeeld vlak voor de terugreis, kun je nog even gaan shoppen of rondkijken in de schone, ruime terminal.


Ontdek Bodrum

Ga je op vakantie naar Bodrum? Raadpleeg de reisgidsen van Expedia.be voor de beste hotels, stedentrips, autoverhuurders en meer!

Alternatieve luchthavens in omgeving

  • Milas (BJV)