Voordeligste vluchten naar Amsterdam

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

" BRU Brussel naar AMS Amsterdam 148,57 € "

" MAD Madrid naar AMS Amsterdam 178,88 € "

" ZYR Brussels naar AMS Amsterdam 293,63 € "

" DXB Dubai naar AMS Amsterdam 497,54 € "

" BKK Bangkok naar AMS Amsterdam 542,49 € "

" KUL Kuala Lumpur naar AMS Amsterdam 547,55 € "

" MNL Manila naar AMS Amsterdam 759,39 € "

" CGK Jakarta naar AMS Amsterdam 847,07 € "

" BZE Belize City naar AMS Amsterdam 1.111,69 € "

" CRL Brussel naar AMS Amsterdam 3.868,29 € "


Verbergen

Over Amsterdam

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Amsterdam? Dan ben je bij Expedia.be aan het juiste adres: we bieden een ruime keuze aan luchtvaartmaatschappijen, meer vluchten en diverse vertrek- en aankomsttijden. Waar je reis ook begint, Expedia.nl biedt de goedkoopste vliegtickets naar Nederland. Je bespaart nog meer als je je vlucht combineert met een hotel. Ben je flexibel? Boek dan extra voordelige last minute vliegtickets naar Amsterdam bij Expedia.be.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.be regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Amsterdam, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.be staat voor al je vragen en opmerkingen van 8 tot 20u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Amsterdam op Expedia.be boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!


Ontdek Amsterdam

Ga je op vakantie naar Amsterdam? Raadpleeg de reisgidsen van Expedia.be voor de beste hotels, stedentrips, autoverhuurders en meer!

Alternatieve luchthavens in omgeving

  • Schiphol (AMS)