Door de reisadviezen omtrent het coronavirus (Covid-19) zijn sommige bestemmingen voor bepaalde datums mogelijk niet beschikbaar. Meer informatie.
Door de reisadviezen omtrent het coronavirus (Covid-19) zijn sommige bestemmingen voor bepaalde datums mogelijk niet beschikbaar. Meer informatie.
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Leden besparen 10% meer op geselecteerde hotels, auto's en activiteiten. Registreer je vandaag nog.

Gratis annulering mogelijk bij geselecteerde hotels, omdat flexibiliteit belangrijk is.

Beurs van Brussel in Brussel

Expedia biedt handige informatie over hotels, vluchten en bezienswaardigheden bij Beurs van Brussel aan. Maak gebruik van Expedia's expertise en boek de beste deals!

Ben je van plan een stedentrip naar Beurs van Brussel te boeken? Expedia biedt een ruim assortiment aan hotels en andere overnachtingsopties bij Beurs van Brussel, waardoor je verblijf net dat beetje extra speciaal zal zijn. Voor je vertrek is het verstandig om de Expedia-reisgids over Beurs van Brussel te raadplegen, om zo alles te weten te komen over Beurs van Brussel en de prachtige omgeving!


Beste hotelaanbiedingen in Beurs van Brussel

Alle 1.457 accommodaties in de buurt van Beurs van Brussel weergeven
Best Hotel € 35
Best Hotel

Best Hotel

   
  3.0 van 5.0 Sterren

  Dit hotel ligt in Benedenstad, vlak bij Sint-Gorikshallen en Broussaille. Ook Beurs van Brussel en Manneken Pis liggen op 5 minuten wandelen. Station Anneessens en Station Bourse-Beurs liggen op 5 minuten wandelen.

  Brussels Marriott Hotel Grand Place € 107
  Brussels Marriott Hotel Grand Place

  Brussels Marriott Hotel Grand Place

  Rue Auguste Orts 3-7 / Grand Place, Brussel
    
   4.0 van 5.0 Sterren

   Dit hotel ligt in Benedenstad, op 5 minuten wandelen van Beurs van Brussel, La Grand Place en Stadhuis van Brussel (Hotel de Ville). Ook Manneken Pis en Koninklijke Sint-Hubertusgalerijen liggen op 10 minuten wandelen. Station Bourse-Beurs ligt op maar 2 minuten wandelen en naar Station Anneessens is het 5 minuten wandelen.

   Safestay Brussels
   Safestay Brussels

   Safestay Brussels

   Rue Grétry, 53, Brussel
     
    2.0 van 5.0 Sterren

    Dit hotel ligt in Benedenstad, op 5 minuten wandelen van Jeanneke Pis, La Grand Place en Stadhuis van Brussel (Hotel de Ville). Ook Manneken Pis en Koninklijke Sint-Hubertusgalerijen liggen op 10 minuten wandelen. Station De Brouckere en Station Bourse-Beurs liggen op 5 minuten wandelen.

    Novotel Brussels City Centre € 85
    Novotel Brussels City Centre

    Novotel Brussels City Centre

    Rue De La Vierge Noire 32, Brussel
      
     4.0 van 5.0 Sterren

     Dit gezinsvriendelijke hotel in Brussel ligt in de uitgaansbuurt, op 5 minuten wandelen van Sint-Katelijneplein en Sint-Gorikshallen. Ook Beenhouwersstraat en La Grand Place liggen op 10 minuten wandelen. Station Bourse-Beurs en Station Sint Katelijne liggen op 5 minuten wandelen.

     The Dominican
     The Dominican

     The Dominican

     Rue Leopold 9, Brussel
       
      4.0 van 5.0 Sterren

      Dit luxe hotel ligt in Benedenstad, op 5 minuten wandelen van Rue Neuve, La Grand Place en Koninklijke Sint-Hubertusgalerijen. Ook Manneken Pis en Stadhuis van Brussel (Hotel de Ville) liggen op 10 minuten wandelen. Station De Brouckere ligt op maar 2 minuten wandelen en naar Station Bourse-Beurs is het 7 minuten wandelen.

      Rocco Forte Hotel Amigo € 279
      Rocco Forte Hotel Amigo

      Rocco Forte Hotel Amigo

      Rue de L'Amigo 1-3, Brussel
        
       5.0 van 5.0 Sterren

       Dit luxe hotel ligt in Benedenstad, vlak bij Stadhuis van Brussel (Hotel de Ville), La Grand Place en Manneken Pis. Ook Koninklijke Sint-Hubertusgalerijen en Kunstberg liggen op 10 minuten wandelen. Station Bourse-Beurs ligt op maar 4 minuten wandelen en naar Station Anneessens is het 6 minuten wandelen.

       Hotel Orts
       Hotel Orts

       Hotel Orts

       Rue Auguste Orts 38 - 40, Brussel
         
        3.0 van 5.0 Sterren

        Dit hotel ligt in Benedenstad, vlak bij Sint-Gorikshallen en Beurs van Brussel. Ook La Grand Place en Manneken Pis liggen op 10 minuten wandelen. Station Bourse-Beurs ligt op maar 2 minuten wandelen en naar Station Anneessens is het 6 minuten wandelen.

        Warwick Brussels € 88
        Warwick Brussels

        Warwick Brussels

        Rue Duquesnoy 5-7, Brussel
          
         5.0 van 5.0 Sterren

         Dit gezinsvriendelijke hotel in Brussel ligt in de historische wijk, vlak bij Moof-museum en Koninklijke Sint-Hubertusgalerijen. Ook La Grand Place en Manneken Pis liggen op 5 minuten wandelen. Station Brussel-Centraal ligt op maar 3 minuten wandelen en naar Station Bourse-Beurs is het 7 minuten wandelen.